İsmet Özel - Çözülmüş Bir Sırrın Üzüntüsü..
"Sözlerimin anlamı beni ürkütüyor Böylesine hazırlıklı değilim daha." İsmet Özel Erbain
İnsan ve Duygular
··3 alıntı·
1 +1'leme
31,6bin Gösterim
Ben mesela ateşin düştüğü yeri nasıl hissedebilirim? Bir şiir yeter mi ki bazı şeyleri anlatmaya?
@biracizokurr haklısınız. Acıya şahit oluruz fakat hissedemeyiz. Kelimeler de acıyı anlattığımızda acizliğini gösterir bizlere. Çünkü insanlar aklını yitirdiğini sanırlar halbuki kelimeleri çok zorlamışızdır, yapamayacağı şeylere. Çığrından çıkan kelimelerdir acıya şahitlik yapan sahibi değil.. 💚
Çocukları çok seviyorum Anne olmak bir gün çocuğuma ya “ alamam vb” demek zorunda kalırsam diye çok bencilce gelirdi bana. Kendi hissetmek istediğim duygular için bu dünyaya, dünyama bir can getirip ; onu koruyamamak , onu eksik bırakmak zorunda kalmak çok can yakıcı bir his.. Rabbim bu dünyadaki bütün çocukları esirgesin 🤍🙏🏻 Ve bütün güzel annelerimize de çocuklarına bakabilecek nimetleri nasip etsin 🤍🧿
Âmin hocam 🤲🏽
Böyle çocuklar şımarık çocuklardan daha güçlü büyüdüğüne eminim.
Bir bakıma öyle tabi
Çok anlamlı bir film 👌
Bu dünya herkese aynı şartları sunmadı. Kendini güçlü zannedenler en zayıf olanlardı.
Filmi izledikten bir gün sonra karşıma çıktı, bence açık ara çok iyi bir filmdi. Çocukların oyunculukları gerçeklikleri sanki rol değilde yaşıyor gibiler ve yetişkin oyunculardan daha iyi bir performans sergiledikleri çok belli oluyor, bence herkesin izlemesi gerken bir film..
👍🏽