Kitap alışverişi
Uzun süre sonra merhaba!! Nasılsınız?! Ben iyiyim🪐🐚 Dedim ki yeni cicişler almamın şerefine hemen 1000Kitap'ta girmeliyim! İlk fotoğraftaki
Sarı Yüz
Sarı Yüz
ve
Kendi Hayatının Şiirini Yazanlar
Kendi Hayatının Şiirini Yazanlar
hediye💜🪻 (çook teşekkürlerrrrrr) geri kalanları da satın aldım zaten. 2. fotoğrafta da (yeni aldım sayılır iki buçuk hafta önce) aldığım ilk mangalar varrrr. Kitaplar hakkında bir fikriniz varsa söyleyin bazıları hakkında cidden pek bir fikrim yokk😔
13,7bin Gösterim
Maksim gorgi çocukluğum çok güzel bir şiddetle okumanızı tavsiye ediyorum
Açıkçası
Ana
Ana
gibi bir başyapıttan sonra beklentim gerçekten yüksekti, şu an kitaba karşı daha da bir meraklandım
1 yanıtı göster
Araya bir tane aşk romanı sıkıştırın aklınız rahatlasın gönlünüz ferahlasın.
Geçmedi Gönül Yorgunluğum
Geçmedi Gönül Yorgunluğum
Bu yorum görüntülenemiyor
Çok güzel kitaplar almışsın, hayırlı olsunn 💐
Ah çok teşekkürlerrr 💞💝
Hepsi çok güzel görünüyorrr iyi okumalar!!! Ayrıca attack on titan mangalarini azicik kıskanmış olabilirimm😭😭 🤏
Önceki 10 yanıtı göster
zeze
zeze
ÖYLEYİMDİR 💅🏻💅🏻😝😝
Çok güzel kitaplar almışsın ben Sahaf Mendel’i ve Akhilleus’un Şarkısı’nı çok beğenmiştim keyifli okumalar🫶🫶
Önceki 4 yanıtı göster
Ay çok teşekkürlerrrr çok mutlu oldum şu annn😝😝
1 yanıtı göster
Hayırlı olsuunn💖💖 sahaf mendeli damla o kadar çok övüyordu ki güzeldir muhtemelen onun okuma zevkine çok güveniyorum Ahandjnd 🦭Ben açıkçası aotun mangasını almayı hiç düşünmedim çünkü savaş sahnesi çok olan mangaların çizimleri çok karışık geliyo gözüme ama onun dışında aot candır tabiki🤌🏾🤌🏾🤌🏾
Önceki 7 yanıtı göster
Birsen Gökçe
Birsen Gökçe
Benim de beklentilerim yüksek zaten adam benim gözümde bilim kurgunun babası. Yani beğeneceğime inanıyorumm