Yazıyor, yazıyor İlyada Destanı nasıl okunur yazıyor koşun…
2020 42. kitabı
Okunma: 16 Haziran 2020 21:14
Başlık biraz iddialı olmuş olabilir ancak ben bu şekilde okudum ve çok faydasını gördüm. Bu yüzden de herkese faydası dokunsun diye nasıl okuduğumdan bahsetmek istiyorum. İlk olarak şunu demek
İlyadaHomeros · Türkiye İş Bankası Yayınları · 20229,5bin okunma
··1 alıntı·
3 +1'leme
11bin Gösterim
Mükemmel bir açıklama ve inceleme olmuş mitoloji okumak istiyorum. Nerden nasıl başlamalı nasıl okumalı çok açıklayıcı olmuş 👏👏
Hocam öncelikle ellerinize sağlık, benim için çok faydalı bir inceleme oldu ama aklıma takılan bir noktayı sormam lazım; ben mitoloji sözlüğünü sipariş etmeden aynı sizin söylediğiniz yöntemle kitaptaki bilmediğim isimleri yuvarlak içine alıp yapay zekaya sorsam nasıl olur? AI da detaylı cevap veriyor:)
Ben bu kitabı okurken AI yoktu. :) Ama olsa bile ben yine de Mitoloji Sözlüğünü alırdım. Azra Hanım'ın Mitoloji Sözlüğünün yerini tutmasa da AI da bu konuda size yardımcı olurdur. Sizin tercihiniz. 🙏
1 yanıtı göster
Yaziyoor yaziyor
Kartal Han Yılmaz
Kartal Han Yılmaz
un İlyads incelemesinin bir destan kadar uzun olduğu yazıyor 😂😂 naptın arkadaşim ya hu, kitabı tekrar özet geçtim, sayende daha unutmam. Şaka bir yana başarili bir calisma yapmissin. Hem okurken bana niye demedin bende fosforlu kalemimle tik atayim kitabimin havasi yok ne olacak şimdi 🙈🙈 her gecen gun daha da mukemmele gidiyorsun, basarilarinin devamini diliyorum 👏 tebrik ederim 📚📚
İlahi
Semra Meydan
Semra Meydan
😂😂 Teşekkür ederim. Uzun olmuş biraz ben de yazdıktan sonra farkettim. O fosforlu kalem de
Mitoloji Sözlüğü
Mitoloji Sözlüğü
ile beraber okuyanlar için. Sen de o sözlüğü alırsan bir gün fosforlu kalemi kullanabilirsin. 😂😂
"İlyada ve Odysseia’yı sipariş ederken yanına kesinlikle Azra Erhat’ın Mitoloji Sözlüğü’nü de ekliyorsunuz. Çünkü Homeros'un kitapları ile ile Mitoloji Sözlüğü’nü beraber okumalısınız." dediğiniz yerde gidip sözlüğü sipariş verdim :D
Çok yararlı bir yazı olmuş. Ben de bu şekilde okuyacağım. Çok teşekkürler
Teşekkürler. 🙏😇
İş bankası yayınlarının çevirisi iyi mi yoksa başka bir çeviriyi tavsiye eder misiniz?
Kesinlikle İş Bankası Yayınlarından okumalısınız.
1 yanıtı göster