1K'onya 4. Buluşma Duyurusu
Merhaba 1k'nın değerli okurları, Merhaba Konyalı okurlar, İlk üç buluşmayı geride bıraktık. Şimdi de dördüncüsü için kolları sıvıyoruz. Gelenler geldi, görenler gördü. Bir erenler meclisi olmasa da, bir dostlar meclisi oldu bizim için bu buluşmalar. Belki aranızdan yenileri de aramıza katılır diyedir bu nacizane duyurular. Gelmek, görmek, katılmak isteyenler yoruma gelmek istediklerini yazsınlar... Malum bahar geldi. Kitap da adı gibi... Bir mekana sığmadık. Bu sefer dışarılara taşıyoruz. Buluşma Tarihi: 5 Mayıs 2018 (Cumartesi) Buluşma Saati: 14.30 Buluşma Yeri: Alaaddin Tepesi (Çimlere çömecez bu ay :D) * Koordinat (Lokasyon) bilgilerini vermeye gerek yok sanırım. :) Üzerinde tartışılacak kitap: BulantıBulantı Katılım Koşulları: * Katılım sağlamak isteyen okurların; kitabı okumuş veya kitap hakkında bilgi sahibi olması, * Buluşmaya gelmek için herhangi bir engelinin olmaması, * Buluşmaya katılmak için istekli olması, * Buluşmaya gelmek istediği halde, şimdi yabancılık çekerim tereddütünü üzerinden atması, gibi bir takım zırvalıklar işte. Siz gelmek istiyorsanız, yorumda belirtin ve çıkın gelin :) Katılımcılar: 1 - HomelessHomeless 2 - RukiyeRukiye 3 - BeyzaBeyza 4 - https://1000kitap.com/beydervis 5 - Ömer FarukÖmer Faruk 6 - philodendronphilodendron 7 - Kelebek EtkisiKelebek Etkisi 8 - https://1000kitap.com/cennettekiagac 9 - LeyloiLeyloi 10 - https://1000kitap.com/ismet421 11-AyşenurAyşenur (Liste yorumda gelmek istediğini belirten isimlere göre düzenlenecektir. Daha önce katılan arkadaşlar da katılmak istediklerini belirtsinler :D)
Etkinlik
Ilgın'da zor abi ben gelemem işte sorun o :( çok gelmek isterdim yoksa
Erkekler kapıyı vurup çıkabiliyor ama işte bayanlar için biraz daha zor bu durum. Yada biz çok gerici(!)yiz
Gelmek isterdim de beden ilçede. Ruhum sizlerle gençlik :D
1k Konya Okuma Grubu
Hangi ilçe? Çünkü ilçelerden de katılan var. :)
Bakıyorum da yeni yeni gelenler var sözde.. kambersiz düğün olmaz bende geliyorum
Tabii ki de olmaz. :D
Ben de katılmak isterim. Umarım bir engel çıkmaz da aranızda bulunurum. Kitap da okuma listemdeydi. Okuyup gelirim :)
Buyurun gelin :)
Civcivli kitap. Yolunuz açık olsun :D
Teşekkür ederiz. :)
Kitabi tedarik edip bitirebilirsem gelmek isterim bende bu sefer :)
1k Konya Okuma Grubu
Varoluşsal felsefe hakkında bilgi sahibi olmanız da yeterli :) adınızı ekliyorum. Umarım gelebilirsiniz.