İlber Ortaylı’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz sevgili okurlar. 1000Kitap verilerine göre
İlber Ortaylı
İlber Ortaylı
, bütün zamanların en çok okunan 16. Türk yazarı. Kitapları 152 bin kez okundu, eserlerinden 100 binlerce alıntı yapıldı. En çok okunan kitabı ise
Bir Ömür Nasıl Yaşanır?
Bir Ömür Nasıl Yaşanır?
oldu. Tarihe, düşünce dünyamıza ve okurların hafızasına bıraktığı iz uzun yıllar yaşamaya devam edecek. Edebiyatımızın başı sağolsun.
··13 alıntı·
43 +1'leme
61,8bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Ah ne büyük kayıp oldu bu yeri asla doldurulamaz 😔
Işıklar içinde uyusun deniyor... İşıklar içinde kim uyutacak sorusunu aklıma getirir her zaman.. Kestirmeden rahmet dilense.....
Önceki 2 yanıtı göster
Gnosei Seauton
Gnosei Seauton
eleştirimden bir dakika öncesi Allah'tan rahmet diledim. Dikkatli bakın. Sorumun cevabı varsa sizde Ne anlamda, kullanıldığı ve bu ışıkların ne, şekilde meydana, geldiğinin ispatını isterim.
9 yanıtı göster
Sevgili hocamın; “Türk milletinin fevkalade meziyetleri vardır. Fakat ne yazık ki onu karanlık ve cehalet içinde bırakıyorlar.” sözünü hatırlatarak, camiamıza ve kederli ailesine başsağlığı diliyorum.. Işıklar içinde uyusun,mekanı cennet olsun.. 21 Mayıs 1947-13 Mart 2026♾️
Bu kayıp, bu veda, bu en acı hafıza kaybı… çok üzücü, geride bıraktığı eserleri ve fikirleri tek avuntumuz..
#181812457 kendisinin de soyledigi gibi hayat resimlerde kaliyor..Şimdiden özledim.Öz dedem öldüğünde bu kadar üzülmemiştim(..Saygıyla ve sevgiyle hocam...
Bu yorum görüntülenemiyor
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah