Bol tebessümlü, huzurla geçen nicelerine. İyi Bayramlar..
Kaderinin şoförü sensin. Emin ol. Onu dram istikametinde sürme. Biraz gül, yahu! Değmez vallahi bu dünya.
Sayfa 37
Alıntı
4.421 Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Yıllar öncesi çok etkilenip altını çizdiğim sonra unutmuş olduğum şimdi görünce tekrar hatırlayıp duygulandigim satırlar...
Minee
Minee
Misafiri olduğumuz dünyayı gereğinden fazla ciddiye alıyoruz. Gerçekten değmiyor.. Umarım sonunda tebessüm de olmuştur yüzünüzde 😊💐
1 yanıtı göster
Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ederim. Rabbim sizlere sağlık, huzur ve bereket içinde nice bayramlar nasip eylesin. 🤲🏽
Bârış ↯
Bârış ↯
Çok teşekkür ederim kardeşim. Rabbim sizleri de sağlık, huzur ve sevinç dolu nice bayramlara erdirsin. Bayramınız mübarek olsun 😌✨
Canım, bayramın en az senin kalbin kadar huzurlu ve ışıl ışıl geçsin. ✨ Sevdiklerinle beraber bol kahkahalı, tadı damağında kalacak şahane anılar biriktirmen dileğiyle... İyi bayramlar! 🌸🍬
︎Sevgi♡Meren︎
︎Sevgi♡Meren︎
Çok teşekkür ederim güzel arkadaşım 🥰 Bilmukabele 😌 Sana da sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlar diliyorum😊 Yüzünden tebessüm, gönlünden huzur, cebinden şeker, dilinden güzel söz eksik olmasın 🥰 Daha nice bayramlara erişmek nasib olsun ❤️ İyi bayramlar 🍬💐✨
Sevdiklerinizle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir Ramazan Bayramı geçirmenizi diliyorum.
Lokman Şenlik
Lokman Şenlik
Size de sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlar diliyorum 😇✨
Bu yorum görüntülenemiyor
Hayırlı bayramlar🌹
Muhammed Ali Aktekin
Muhammed Ali Aktekin
Hayırlı, huzurlu bayramlar 😇✨
Mutlu, sağlıklı bayramlar dilerim🙏
Muhammed
Muhammed
Sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum 😇✨