Geçici ileti...
Tozlu Pembe I okuyanlarrrr?? Ben daha 30. Sayfadayım. Bu nasıl bir duygu yoğunluğu 😭nasıll okudunuz? Nasıl bitirdiniz😔 şimdiden Ayperi’nin çocukluğu beni yıktı yaa😭
Düşünce
5 +1'leme
4.590 Gösterim
Loresima nın kitapları aşırı duygu yüklü, bu kitabı daha almadım ama Gökçen serisini okurken ağlamıştım kitap okurken ilk defa
Okuyan Muallime
Ayy gökçen hem güldürmüş hem üzmüştü🥹… kesinlikle duygusu çok yüksek 🌸
Ağlaya ağlaya okudum hala daha etkisindeyimm 😫
Okuyan Muallime
🥹🥹 ben de o yolda ilerliyorum
Bu yazarın kitabına "Gökçen" den başlayacağım nasipse bakalım 😊🙈🦋🥳
Okuyan Muallime
😍😍 en doğru sıralama 😎😎 keyifli okumalar güzelimm🥰🌸💖
Ben kitabı siteye ilk yüklendiğinde okumaya başlamistim her hafta bölümü beklemek çok zor geliyordu ama ilerleyen kısımlarda çok güzel şeyler olacak emin olll ben seriyi bitirdim ve çok guzeldiii
Okuyan Muallime
😍😍 teşekkür ederim, söylediklerin okumaya devam etmekte bana umut oldu☺️ aksi halde çocukluk anıları beni çok üzdüğü için ara vermeyi bile düşündüm. 😍 var olasın💖
Kaçmak, bazen en çok kalmak istediğin yere çıkmaktır. Kalbim geçmişin tozlu raflarında asılı kalmışken, geleceğe nasıl adım atabilirim? Sorusunu soranlar için çok güzel bir kitap.
🥹 çok teşekkür ederim yorum için. Var olun 🙏✨🍃
Hikayenin kalbinde, yaşadığı travmalar nedeniyle pembe hayallerinden vazgeçip gri bir dünyaya hapsolan Ayperi var. Onun ördüğü o aşılmaz duvarları, sabrı ve kararlılığıyla yıkmaya çalışan Ömer Seyirhan ise sevginin aslında en büyük şifa olduğunu kanıtlıyor. Okurken bazen Ayperi’nin sessiz çığlıklarını iliklerinize kadar hissediyor, bazen de Ömer’in o sarsılmaz duruşuna sığınıyorsunuz. Dramın ve umudun iç içe geçtiği, kalbi yoran ama sonunda ışık vadeden bir yolculuk bu. Bazı yaralar kapanmaz, sadece üzerine toz konar. Ama birisi gelir, o tozu üfler ve altındaki o pembe umudu yeniden gün yüzüne çıkarır.
Okuyan Muallime
Umarım bana da iyi gelir bu kitap. Çok teşekkür ederim 🙏☺️🥹
Kitaplığımda bekliyor ama gaza gelip aynı anda 5 kitaba başladığım için henüz okuyamam ama çok merak ediyorum ya
🙈🙈 5 mi maşallah 🙈🙈 keyifli okumalar olsun🌸💖