İtiraf sayfaları
Evet ben de bir itirafta bulunayım. Ama o saçma kullanıcılar gibi "gizli olsun" deyip onun bunun arkasından konuşarak değil. İtiraf sayfaları kadar boş ve gereksiz bir oluşum görmedim. Lisedeyken Instagram üzerinden bu tarz hesaplar açılırdı ve "bu, şundan hoşlanıyor" tarzı itiraflar gelirdi, kimliği belirsiz bir şekilde. Asıl merak ettiğim mevzu şu: 1K gibi bir platformda neyin entrikasının döndüğünü hala anlamış değilim. "Şu kız enişteci, bu eleman sapık, şu kişi bunun arkasından konuşuyor vs." Böyle bir platformda bu tarz saçmalıklar ana sayfayı fazlasıyla işgal ediyor. Birini engelliyorum, diğeri hesap açıyor. Bu platformda neyin kafası bu? Bir entrika, kaos peşindesiniz ve bu çok saçma geliyor. Kitap okuma, yorumlama uygulamasında kime neyi itiraf ediyorsun? Bir insanın en güvendiği kişiye bile itiraf edemedikleri varken hiç tanımadığınız saçma bir itiraf sayfa kullanıcısına neyi itiraf ediyorsun? Bence itiraf hesaplarının kullanıcılarının ve onlara itiraflarda bulunanların kendisine biraz daha saygısı olması gerek. Bu benim düşüncem. Neyse kitap önereyim:
Dorian Gray'in Portresi
Dorian Gray'in Portresi
Duygu ve Düşünce
··1 alıntı·
6,7bin Gösterim
Öne Çıkan Yorum
Adam haklı beyler dağılın
Eyvallah kardeşim 😀
Böyle bir platformda itiraf sayfası olacağı, hiç karşıma çıkmadığı için çok şükür bir de son paragrafları okumadığım için, aklıma gelmezdi. Instagram'dan falan bahsediyorsunuz sanmıştım 🤦🏻‍♀️
Ergen muhabbeti diyeceğim, akıllı uslu birçok çocuk var onların hakkına zarar. Safi merak ya da "kitap uygulaması" panaromasında dönen dolaplardan çok şahsiyetle ilintili biraz da. Sözü olanın ötekinin gölgesine ihtiyacı yoktur. İster okuduğunda arşa çıksın, cahil ve fesat her mekanda aynıdır. 👌🏻
Çok doğru kendi hayatları için bu kadar uğrassalar prof olurlar. Kendilerini üstün göstermeye çalışıp dopamin salgılıyolar kitap uygulamasında bile mobing var yahu herkes Allah'a hesap versin sizi ilgilendirmez.
İyice kalitesi düşüyor buranın. Farklı sosyal medya seçenekleri varken neden 1kyı ele geçirdiler hiç anlayamıyorum. Geçenlerde bir tanesini engelledim fakat başka bu tarz bir sayfa daha çıktı.
Ben de ilk yüklediğim de şok oldum böyle bi kitlenin burda ne işi var anlamış değilim
Abi şimdi burda haklı olmaya başladın kdkdk