Popüler Ama Sevemediğiniz O Kitap Hangisi?
Küçük bir soru ❓ ✍🏻 Bazen tüm dünya bir kitabı alkışlar, herkes alıntılar paylaşır ama biz bir türlü o frekansa giremeyiz. Hani o 'Herkes çok sevdi ama ben ısınamadım' dediğiniz, yarım bıraktığınız o dokunulmaz kitap hangisi? Yorumlara bekliyorum 👇🏻
1.603 Gösterim
Lizbon'a Gece Treni
Lizbon'a Gece Treni
gerçekten kitabı anlayamadım . Mantıksız ve lüzumsuz bir kitap
İlk defa duydum kitabı
Bu yorum görüntülenemiyor
Yıldız Gezgini
Yıldız Gezgini
Bana bu kitap kötü gelmişti. Sürekli astral seyahate çıkıyor bambaşka yaşamlar görüyor ama bu o kadar sık oluyor ki astral seyahatten hangi ara uyandı hangi ara tekrar astral seyahate girdi şaşırıyordum. 😅 yalnız 1984 ü sevmemek olmaz büyük birader kızar bak. 😅
Uygun bir zaman da tekrar başlayacağım 😄
Simyacı,çok övüldü ama ben pek beğenmedim
İnsanlığımı Yitirirken
İnsanlığımı Yitirirken
Japon edebiyatına kötü bir başlangıç oldu 🥲 Bu kitaptan sonra bir daha Japon edebiyatından kitap okumadım Ki güzel kitaplar da vardır sadece bulmam gerek
Arayışlar
Arayışlar
Feminizme dair bir kitap denilmişti ama hiç de beklediğim gibi değildi İğrenç sahneler vardı
Önceki 2 yanıtı göster
Evet intihar etmişti. Teşekkür ederim. Mutlaka bakacağım ben de.
2 yanıtı göster
Theo'yu Seçmek
Theo'yu Seçmek
ön yargılı davranmadım ve okudum. Pişman oldum, bazen ön yargı iyidir. Tabii, bundan daha kötü kitaplar elbette vardır ama bu övüldüğü kadar değildi. Sanırım serisi var ama serisini bitirecek kadar sevmedim. Herkes sanırım yorumlara klasik vb atmış. Ben de bunu atayım bari. (:
Hiç duymamıştım bu kitabı