Sonunda kavuştuk:)
İnsanın aynı şeylere güldüğü, güzel sıfatıyla aynı şeyleri nitelediği biriyle karşılaşması çok ender olur. Bu, insanın başına hayatta yalnızca bir kez gelir.” der Jean-Louis FournierJean-Louis Fournier Tek Yalnız Ben DeğilimTek Yalnız Ben Değilim kitabında. Aynı yaraları taşıyanlar, aynı kitapların satır aralarında buluşurmuş. Biz de dört yıl önce birbimizden tamamen habersiz aynı anda okuduğumuz DenemelerDenemeler kitabının o eşsiz cümleleri sayesinde tanıştık. Dile kolay, tam dört yıl boyunca sadece yazarak paylaştık acılarımızı, sevinçlerimizi ve aynı sayfalardaki ortak yaralarımızı. Bugün ise o satırların arasından çıkıp ilk kez yüz yüze geldik canım SalihaSaliha ile. Ve bir kez daha sadece kitap zevklerimiz ve düşüncelerimizin değil, ruhumuzun izlerinin de bir olduğunu gördük. İyi ki yollarımızı kitaplar kesiştirmiş. Beraber kaç kitap okuduk, kaç gözyaşı döktük, kaç kez güldük saymadım ama daha okuyacağımız, paylaşacağımız nice kitaplara:)
2 +1'leme
8bin Gösterim
Yaa gözlerim doldu canımın içi, güzel yüreklim 🥹🥰 Tek Yalnız Ben DeğilimTek Yalnız Ben Değilim kitabını okurken bu satırlar seni hatırlattığı için göndermiştim🥰 https://1000kitap.com/gonderi/281070246 dün o kitaptan iki tane bulabilmemiz ve benim unuttuğum o alıntıyı senin paylaşmış olman öyle güzel ki😍 Tanışmamıza vesile olan DenemelerDenemeler'i iyi ki okumuşuz, iyi ki aynı anda okumuşuz, zaman içinde birbirimizi tanıdıkça fark ettik biz birbirimizi tanımadan da aynı şeyleri yaşıyormuşuz☺️İyi ki varsın iyi ki yollarımız kesişmiş canım, birlikte daha nice satırlara kitaplara🥰📚🌼
✰ Yıldız ✰
SalihaSaliha adı ne olursa olsun muazzam bir detay olmuş oldu🥰💙
Şu mecrada uzun yıllardır takip ettiğim iki kıymetli okuru bir arada görmek te ayrı bir sevinç ✰ Yıldız ✰✰ Yıldız ✰ SalihaSaliha🌺
B☆B☆ çok teşekkürler😊🙏🏼
✰ Yıldız ✰✰ Yıldız ✰ Kıymetli Dostum,ve SalihaSaliha hocam. Çok güzel bir görsel şov olmuş diyebilirim,ikinizde uygulamanın parmakla gösterilecek okurlarısınız. 😊 Daim olsun.
✰ Yıldız ✰
EmreッEmreッ çok teşekkür ederiz güzel düşüncelerin için😊 öyle olacak 🦋
İkiniz de o kadar güzelsiniz ki gözlerimi alamadım. Dostluğunuz bakî olsun 🥰
Rahşan ÇakarRahşan Çakar çok teşekkür ederiz inşallah 🥰🥰
Ne güzel olmuş. İnsanın ruh eşi hep karşı cinsi aşık olduğu kişi zannedilirdi. Öyle olmadığını ben de bu uygulamada tanıdığım biriyle öğrendim. Dostluğunuz daim olsun. 😍🤍🤍 O değil de ne yediniz? Eşim Antep’te yemiş de yemiş, adam geldi iki gün suya doyuramadım 😂😂
✰ Yıldız ✰
Madam MelankoliMadam Melankoli yaaa😂😂 sohbet öyle doyurucuydu ki yemeğin tadına varamadım ama Antep mutfağı da Hatay mutfağı gibi olduğundan sevmişimdir herhalde😂😂
insanın dengi bir arkadaş bulması bile o kadar büyük bir talih ki 🥹 arkadaşlığınız daim olsun 🧿🌸
Çok teşekkür ederiz🙏🏼
Kitapların insanları böyle bir araya getirip dostluğa dönüştürmesi çok hoş 🌺
Öyle🙏🏼🌸