Ben Kimim?
filepenyez ✯ ve Sȳzaerys•'tan gördüm Biraz değiştirip yapacağım 💓 ✨MBTI: ENFP Bu sene 19 olacağım. üni 1 bitiyor 💙(Sonbaharda doğma sorunsalı) 🎂: 14 Kasım En sevdiğim kitap serisi Cam Şato Kendimi bildim bileli kitap okuyorum ✨ çocukken klasikleri çok okurdum bu aralar hiç okumadığım kadar fantastik okuyorum. Distopyaya da bayılırım 💕 Beni görünce aklınıza gelebilecek kitap karakterleri; Aelin ve Rowan Whitethorn, Aaron Warner, Legend ve Tella, Edan ve Maia, Manon Blackbeak. Hobilerim fotoğraf çekmek, resim yapmak, (özellikle tuvale doğa resimleri çizmeyi seviyorum.) kitap okumak, film/dizi izlemek, paten kaymak, Sims 4 oynamak 😁 Kitap zevkim gibi dizi zevkim de karışık Kore, Türk, Japon, Çin, Amerika, İngiltere, Tayland karışık MDNDMZM Çocukken anneannemin yanında Hint dizisi de izliyordum çaktırmayın🤧 Zevkimi yansıtan diziler: Doctor Who, Lovely Runner, Alchemy Of Souls, Once Upon A Time, Moon Lovers, Squid Game, Hidden Love, Aşk Mantık İntikam,Whene I Fly Towards You, You Are Desire, Queen Of Tears, Pyramid game, night has come. Soy Luna ve İlk 11 sevdiğim gençlik dizileri🩷 Soy Luna'dan dolayı paten kaymaya başladım. Film zevkimse: Hint filmlerine ve uzayla alakalı filmlere bayılırım. Favlarım: Interstellar, Kurtuluş Projesi, Dangal, Sevginin Gücü, Sultan, Ghajini, Kehanet, Harry Potter, Senden Önce Ben. Slytherin'e kendimi daha yakın hissediyorum. Sirius, Snape, Dobby karakterlerini seviyorum. Animasyon da izlerim: Uğur böceği ve kara kedi (Marichat hayranıydım.) Winx (küçükken Stella'yı şimdi Bloom'u seviyorum.) Bloom bence Valtor'la olmalıydı. Prenses Elena ve Sofia 🤧 Esrarengiz kasabaya BAYILIRIM❤️‍🔥 Tarihi eserdense doğa harikalarını gezmeyi severim. Kitap editleri yapmaya bayılıyorum 🥳😻 Uzayla, Mısır piramitleri ve Tesla'yla ilgili konuşmayı severim. Paranormal olayları merak ederim. Distopya türüne bayılırım 💘Okuduktan sonra günümüzle kıyaslamayı severim ve gidişimiz hiç iyi değil arkadaşlar 🥲 Müziğe gelirsem. Kulağıma hoş geleni Playliste eklerim. Çoğunlukla İngilizce şarkı dinlerim pek Türkçe dinlemem. House of memories, sweather Weather, belieber, dracula, him and i, skyfall, goth aklıma gelen şarkilar ✨ Spor olarak bir ara atletizmciydim diyebilirim. Badminton oynamayı severim. Futbolla ilgim yok. Fenerbahçe'yi tutuyorum ama öylesine. Yani bazen tskım tutmuyorum da diyebilirim. Renkleri hoşuma gidiyor o kadar Kxzkdmcn En sevdiğim renk Pembe Göz teması kurmadan, ellerimi oynatmadan konuşamam. Sakarım ve elim ağır Kzkdkddkfk düz yolda ayağım takılır, konuşurken çok yakınındaysanız elim size çarpabilir. Çarpınca hep elin de ne ağırmış diyorlar. 😅 heyecanlandığımda yüksek sesle konuşurum. Herkes duyar 🤭 zümi Zümi'nin isteğiyle biraz daha yazacağım JDDKDKFK Hemen de gaza geliyorummm. 😶‍🌫️ Zümi daha ne yazayım Allâh aşkına çocukluk anımı mı anlatayım. 🫠 Oynadığım oyunlardan bahsedeyim... yargılamaca yok. 2 erkek kardeşle büyüdüm veee ablayım 🩷 Minecraft'ı çok severdim bizim dönemde Herobrine patlak vermişti. Oyuna girecek diye korkardım. Brawl stars, wolvesville, among us, roblox oynadım. 🪸 En sevdiğim çiçek Lotus hatta gizli lakabım Lotus 😅çok da gizli değil kardeşlerimle aramdaki bir şey. nilüferin daha büyüğü ve görüşünün güzel olması hoşuma gidiyor. Ve Lotus kirli bir ortamda yaşasa da kirlenmiyor.✨ Overthing ve oversharing'i çok yaparım. Hatta gece bu yüzden uyuyamam. 🥲 Çocukken yazar olmak isterdim. Hâlâ öyle bir hayalim var. Fantastik kitap yazmak istiyorum. 🫂 En önemli şeyi yazmadım. Lakabım Hayruş. Tam adım Hayrunnisa. Adımım yanlış yazılmasını hiç sevmem. 🤭 Hayruş'u tercih ederim 💓 Lisede Almanca öğrenmiştim. Zor bir dil. 😭 ünide çalışmayı bıraktım. İspanyolca öğrenmek istiyorum. ✨Anı arası✨ 🪼Ve size bir olaydan bahsedeceğim. Şimdi ben bu 1K hesabını neden mi açtım 😅 Ben hesabı açmadan önce bookstagramlık yapıyordum. Reel videoları ve okuduğum kitapların yorumlarını atıyordum. Edit videosu o zamanlar yapmıyordum. Full kitap önerisi ve yorumu. 1 yıl boyunca o hesapta paylaşım yaptım. 5 bin takipçim olmuştu 😭 bu uygulamayı da o zamanlar keşfettim. Alıntı paylaşmak için açtım. Ama benim insta hesabını dondurdular. Ben de geri çekilmesiyle alakalı bir form doldurdum. İnsta da hesabın yanlışlıkls dondurulduğunu hesabımın açıldığını yazdı. Rahstladım 1-2 ay girdim. Sonra yine dondurdular. Ama ne öğrendim. Hesabı birden fazla kez dondurunca kapatıyorlarmış. Benim hesapta arada gitti kaynadı geri de alamadım. Neyse ben o zaman bayağı üzüldüm emeklerim gitti. Kitap okuyorum ama hiçbir yerde paylaşım yapmıyorum. Bu uygulamayı 9 ay önce nereden aklıma estiyse yine yükledim. Ve eskisine göre bayağı sevdim 😅 okur çevresi çok güzel. Çok tatlış insanlar var💘 böyle şimdi de buradayım. ✨Anı arası bitti.✨ İşte şimdi de youtube, insta ve tiktokta kitap editi paylaşıyorum. Yine okurunevreni adıyla 😅 benim bir kullanıcı adına olan bağımlılığım Benim şansıma hesaplarımı sürekli kapatıyorlar. Bu sene ekim gibi olması lazım youtube da edit hesabı açtım 2 günde kapandı. Sorun ne onu da söylemiyorlar 😭 Soru cevap yapabilirim🥲🫂 aklıma da yazacak bir şey gelmiyorrrr Hmm 🤔 hayatımda bu kadar ben kimim diye düşünmedim JDDKDKKFFK. Heh bir olay daha aklıma geldi. Var ya arkadaşlar ben çoğu ortama damlıyorum. Eödevi hatırlıyor musunuz diğer adı Brainly'di. Yapay zeka yokken ödevlerin cevaplarını oraya soruyorduk falan. Ben orada optiydim. Yani moderatörün bir altı. O çevreyi de çok iyi bilirim DKDKDKDK Bir sürü kişiyle tanışmıştım excel'de dosyalar düzenliyorduk falan. Benim görevim: belli bir cevap yazma uzunluğu vardı. En az 5 cümle gibi. Detaylı açıkla. Biz orada kötü cevapları silip yerine yenisini yazıyorduk. Ders dışı paylaşım yapan hesapları da moderatörlere bildiriyorduk. Sonradan yaklaşık o ortamda 1 yıl bulunduktan sonra opti denetleyicisi diye bir şey getirdiler. Opti olmak için kontrolden geçiyorsun, nasıl yorum yazman gerektiğini anlatıyorlar. Bunun da üstü geldi işte. Denetleticiyi denetleyen opti. Bana da o olmamı teklif ettiler. Ben de sınav senesinden dolayı reddettim. Sonra neden bilmiyorum hesabımı sildirdim. Bana dediler silme ben dedim uygulamaya bir daha girmeyeceğim bilgilerim kalmasın. Birbirimizi çok iyi tanıyorduk JDKDFKFMM Sildiler ben de bir daha girmedim online ortamdan korktum o vakitler küçüktüm. Şimdi düşünüyorum keşke sildirmeseydim. Ama bir yandan da vaktim olmazdı. Lisede full orayla ilgilenemem. İşte günde şu kadar cevap düzeltmelisin gibi durumlar var yükseldikçe sorumluluk artıyor. Yine de güzel bir ortamdı NDNDNDDN Bu ne alaka bilmiyorum. Dert anlatıyorum. Sorularınızı alabilirimm aklıma bir şey gelmiyor 😭 Siz benim nasıl biri olduğumu anladınız DURUNN Sevmediğim şeylerden bahsetmedim 🥶 Yumurta, barbunya, bamyadan nefret ederim. Ben etçiyimm sabah akşam et yiyebilirim. Mantı ve sarma fav yemeğim. Tatlıya bayılırım. Çikolatalı, sütlü, şerbetli ayırmam. Kış mevsimini seviyorum. Sıcağı sevmiyorum. Bahar alerjim var bahar da benlik değil. 🪻Ha bir de eğer sevdiğim bir kitabı okuyorsanız ikide bir profilinize girip kitapla ilgili konuşurum. 🫠 Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim 💘
·1 alıntı·
4 +1'leme
7,3bin Gösterim
Bak yine aaron diyor😡 ve hobilerinde edit yapmak da vardır bence , okuyarak devam ediyorum yazdıklarına da ne VALTORLA MI OLMALIYDI SAÇMALAMA KIZIM😭
aybüke y. DNSMSMDMDM
Mektup Arkadaşım’ı okumanı mutlaka öneririm🫠
Bakayım bir onaa 💖✨
Yumurta sevmemen beni üzdü😔
Hayruş ✮⋆˙
aybüke y. JDKDKDDN ben editlerin hepsini jacks'i sevdiğim dönemde yaptım çok sevgi dolu bir şey gelirse sorgulama MDLDDMDM 🫠Aaron'u bile beğeniyorsun lütfenn ona ayrı kinlisin 😋
Bloom'un cadı olduğunu düşünen ve ondan korkan Sky yerine Valtor daha mantıklı geliyor. (Enemies to lovers!!!) Ama sanki Bloom'un daha farklı bir partneri olmalıydı. Yine düşman olabilirdi ama daha farklı kafada biri lazımdı. BEN DE ESRARENGİZ KASABA'YA BAYILIYORUM. (O yaz hiç gelmedi.) 😭🫶🏻🫂 Ve yazacağın kitabı sabırsızlıkla beklemekteyim Once Upon A Time ve Aşk, Mantık, İntikam'ı da çok severimmm. (Çok karışık bir yorum oldu. KKLJLJKLJGKLHŞJK.) 🥹🫶🏻💕
Hayruş ✮⋆˙
Book Butterfly rebootta da olmadılar diye hatırlıyorum ucundan izlemiştim
SOY LUNAYA BAYILIRIMMM!!!! ben de paten çok kayıyordum böyle dediğini duyunca ÇOK MUTLU OLDUM matteo mu yoksa simon mu sence? ben... matteocuydum ajwjpskwğdg... winx şu anda izliyorum 3. sezondayım🥺💝 SAKAR OLMAN COK TATLI ben de cok sakarım aynı şişeyi art arda 3 defa devirdim dün. KQPKASĞKALF çok tatlı olmuş iyi ki yaptın<3
zümi KDKSKDKD Sosyal anskiyeteye meydan okuyorum
ayayayya HEPSİNİ OKUDUM. ÇOK EĞLENCELİYDİ tam olarak eödevde takılan biri vibeı veriyordun zaten. MINECRAFTTA BEN DE ÇOK KORKUYORDUM HEROBRINE'DAN. hatta zombilerden bile korkup kendimi kilitliyordum KAŞNQAĞKSLDLXŞ sosyal medyam olsaydı tüm hesaplarını takip ederdim... aslında ytde kanal açmak istiyorum bu yüzden instaa açmak işime belki yarayabilir ama hiç istemiyorum ... onun dışında 2 erkek ablası olman çok tatlı benim de bir erkek kardeşim var 🥺🤍 ve NİLÜFERLERE BEN DE BAYILIYORUM, direkt ingilizce adı lily olan çiçekleri çok seviyorum, waterlily (nilüfer), lily (zambak) gibi. lily lakabım zaten. bundan sonra sana lotus diyeceğim askim woahqpqjod (aramızda) 😶‍🌫️😶‍🌫️
zümi yaaa 💘 herkes zümi diyor gibi lily diyeceğim SEN beni çözmüşsünn lily 🫂💕
Ya çok tatlı amaa düz yolda düşme kısmını çok bağdaştırdım kendime kwkshsh günlük hayatta arkadaş olsak iyi anlaşırdık bence 🥹
zümi 😌💖