En Sevdiğim Kitaplar Şarkı Olsaydı
Bunu daha önce birisi yaptı mı bilmiyorum ama yeni içerik olarak yapmak istedim. • SatrançSatranç: Cehennemin Dibi - No1 “Yanımda varsa yoksa bir iki kişidir, onların da var içinde en az iki kişilik.” • KalpsizKalpsiz: Mavi Yansımalar - Hidra “O gece son gecemizdi, teninde kum ve denizle, Mavi yansımalar var çökük bi’ kubbede gizli Sokaklar o gece temizdi, huzur güvertede sisti Bu kaderi biz mi çizdik yoksa kader kendi mi çizdi?” • Cadının YüreğiCadının Yüreği: Biliyorsun - Sezen Aksu “Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım, sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun.” • Zalim PrensZalim Prens: Chemtrails Over the Country - Lana Del Rey “You're in the wind, I'm in the water Nobody's son, nobody's daughter” • Hiçliğin KraliçesiHiçliğin Kraliçesi: Come Home - Jace June “So baby come home
··1 alıntı·
2 +1'leme
7,5bin Gösterim
Kitap:Ben Beni çok ihmal ettim BENE DÖNÜŞ Herkese yetiştim yıllarca durmadan Kendimi bıraktım bir köşede usulca Yarın dedim, sonra dedim, vakit var sandım Aynada gördüğüm yabancıya dönüştüm sonunda Bir ses vardı içimde, susturup geçtim Kırılan yanlarımı kimseye göstermedim Ne kadar koştumsa da eksikti bir şey Meğer en çok kendimi özlemişim Ben beni çok ihmal ettim Yolları yanlış yerde aradım Herkese ev oldum da Kendime bir oda bırakmadım Ben beni çok ihmal ettim Kalbimi yarım bıraktım Şimdi küllerimden değil Kendimden yeniden doğacağım Omuzlarımda başkalarının hikâyesi Cebimde yarım kalmış hayallerim vardı Bir gün durup sessizce kendime sordum “Sen nasılsın?” diye, cevap yıllarca saklıydı Kaybettiğim yolların izi avuçlarımda Ama hâlâ umut var gözlerimin ucunda Geç kalmadım belki de ilk kez kendime Açıyorum kapıları içimde kalan güne Ben beni çok ihmal ettim Yolları yanlış yerde aradım Herkese ev oldum da Kendime bir oda bırakmadım Ben beni çok ihmal ettim Kalbimi yarım bıraktım Şimdi küllerimden değil Kendimden yeniden doğacağım Ne eksiğim ne fazlayım Sadece biraz yoruldum Kendime döndüğüm bu yolda İlk kez gerçekten bulundum Ben beni çok ihmal ettim Ama artık buradayım Kırık yerlerimle birlikte Kendime sarılmayı öğrendim Ben beni çok ihmal ettim Şimdi içimde bahar var Kaybettiğim o çocukla Aynı gökyüzüne bakarız artık (Şarkı sözleri bana aittir.Bu kitap bana aklımı başıma almam gerektiğini en çaresiz anımda öğretti, iyi ki o rafa elim gitmişte o kitabı almışım) Ben Beni Çok İhmal EttimBen Beni Çok İhmal Ettim Onur KankayaOnur Kankaya
aybüke y.
Hazal NebioğluHazal Nebioğlu yaaa çok sevindim size böyle bir şey sunmasına paylaşımımın 🌞🌞
Çok güzel olmuşşş 😁
Teşekkür ederimmmmm
aybüke y.
Ay Günlükleri yine austin moondan illusion da olabilirdi
https://1000kitap.com/gonderi/278153379 Ben bunu bir kitap bir şiir olsaydı diye yapmışım 10 ay önce..
aybüke y.
O da güzel bir içerikmiş, ben asla anlamam şiirden 🫂
Mükemmel fikir ve seçimler:) sanırım bundan sonra her kitap için bir şarkı seçeceğim
MerveMerve ricalaarr iyi okumaalarrt
Orada No. 1, Sansar Salvo ve Hidra gördüm sanki!! Birkaç incelememde ben de özdeşleştirmiştim, Asla Kimseyi Öldürmedi Benim BabamAsla Kimseyi Öldürmedi Benim Babam-Rota'nın İyi Uykular Peder'i mesela. Kitaplardan sadece Satranç'ı okudum ama olsun eline sağlık, çok güzel olmuşş
aybüke y.
s.âye.s.âye. öyledir öyledir özellikle old school 🫂
Şu an Hiçliğin KraliçesiHiçliğin Kraliçesi okurken bir açayım bakalımm İçerik müthis bu arada 🤌🏻🫂
aybüke y.
Teşekkür ederiiimmm, keyifli okumalarr bence en net uyan şarkı oydu 🙂‍↔️🙂‍↔️