Eline sağlık Oğuz, kitabı sitede okutmak ve yorumlatmak amaçlı verdiğin çaba da takdire değer.
Bazı kirli zihniyetlerin küçücük beyinleriyle düşündüğünün aksine burada amaçlanan ve yapılan maddi değil manevi bir destektir. Engelli bir insanın emek verdiği bir esere, ortaya çıkan iş üzerinden destek vermek, yorum yapmak o insanı toplumla kaynaştırmak içindir. Çünkü zaten kendini eksik hisseden birine siz ancak normal davranırsanız kendini gerçekleştirmesini sağlayabilirsiniz. Her insanda mevcut olan bir iş başarabilme hissini, yaptığı işi gözlemleyerek ve dönüt vererek kazanmasını sağlayabilirsiniz.
Yayımcılık zımbırtılarından pek anlamam, ama bu anlamamış halimle bile kitapların satışından yazanın payına ne kadar az bir miktar düşeceğini tahmin edebiliyorum. Yani bir King falansanız orası başka!
Bu arada bu neyin kafası merak ediyorum, o kadar antibiyotik alıyorum bende bile yok o kafa! Pes!! Gidin nefretinizi başka yerde kusun. Burayı da ekşi gibi herkesin birbirine küfrettiği bir platform sandı herhalde bazı tipler!