Yine Saramago, yine bitmeyen virgüller, yine adı bilinmeyen bir yer ve adı bilinmeyen insanlar..
Körlük ile başlayan macerama, Saramago etkinliği dolayısıyla Görmek ile devam ettim. Yaklaşık üç buçuk
Acaba kitap bendemi ilerlemiyor yorumlara bakayım belki ileride konu açılır derken yorumlarda kendimi bulmak 😂 kitaba getirdiğiniz açıklama cok güzel olmus
Merhaba toplamda saat tutarak okuma yapıyorum. Bu nedenle de 2 gün içinde toplam 3buçuk saatte bitmiş oluyor. Hızlı okuma yaparak okuyorum. Tüm incelemenin detayi 3bucuk saat degil incelemedir. İyi günler
Kac kere elime aldm ama ilerleyemiyorum 200deyim suan az kaldi ama bitmiyor 😫😫Arada surekli farkli kitaplar okuyup duruyorum 3 aydr elimde surunuyor sanirim korlukten sonra beklntimi karsilayamadi ustelik siyaset yaaa pek hoslasmiyorum galiba ...Ben de aralara virgul koysaydim iyi olurdu 🤣🤣🤣
Merhaba. Şu anda kitabı okuyorum. Ama sanki bir yerler kaçırmışım gibi. Kitapta neden sadece başkentte olağanüstü hal ilan ediliyordu? Nedeni kitapta yazıyor muydu?
Merhaba... Körlük ile bir bağlantısı söz konusu. Yıllar önce yine başkentte görülen Beyaz Veba ile arasında bir bağlantı olduğu düşünülüyor seçim günü yaşanan oy sorununun. Ve başka kentlere yayılmasın diye yine adı belirsiz ülkenin başkentinde olağanüstü hal ilan ediliyor.