·280 syf.·
2019 47. kitabı
DOĞDUM, GÜN YOK! BÜYÜDÜM, GÜN YOK! 1 Mart 1922 tarihinde TBMM'nin açılış konuşmasında ''Köylü, milletin efendisidir.'' demişti Atatürk. Bunu söylerken elbette samimiydi. Muhtevasında köylünün
Yılanların ÖcüFakir Baykurt · Literatür Yayıncılık · 20217,3bin okunma
Kalemine sağlık
Homeless
Homeless
, yine şaşırtmadın güzel bi inceleme koydun ortaya :) İlk paragraf,
Cengiz Dağcı
Cengiz Dağcı
fragmanı gibi de olmuş çok hoş olmuş :)) onu da oku, güzel bir inceleme okuma keyfi daha yaşat bize :) Kitapların pahalı oluşundan yakınıp sonra da benim aldığımı söyleyerek cümle ahaliye zengin gibi lanse edilmişim ama ZENGİN DEĞİLİM ARKADAŞLAR 😂
Bu yorum görüntülenemiyor
Canım benim :)) iyi ki okudun iyi ki yazdın Hep söylediğim gibi kıymetli yazarlar kıymetli okurların ellerinde parlıyor ..altın misali çöpe çamura da düşse onlar yine aydın yine pırıl pırıl :) bizlerin görevide o çöpü çamuru karıştırıp gün yüzüne çıkarmak :)) emeklerine,yüreğine sağlık çok teşekkür ederim hem bana katlandığın hem de inceleme için :)) Biliyorum ki Baykurt maceran devam edecek :) hepimizin daha çok yolu var :) Sevgiler :))
Önceki 4 yanıtı göster
Fakir Baykurt sponsorum sensin dertli kirmizicekic :D
Onuuur Fakir Baykurt'u sonunda okumuşsun. Çok güzel de incelemişsin emeğine sağlık kıymetli arkadaşım...
Oops! Hayata dönmüşsün :) Teşekkür ederim yorumun için.
Bu yorum görüntülenemiyor
Harika bir kitap bu kitabı burda okuyup burda kalmasını istemiyorum ellerimde olsun istiyorum her detayını incelemek istiyorum koklamak istiyorum o kitabı ve içindekileri hissetmek istiyorum. 🙏🙏🙏