Yine şiirlensin buralar
Biraz şiir mi bıraksanız şuraya 👇
Şiir
Öne Çıkan Yorum
Şaşırdım Kaldım İşte Bilmem ki Nemsin Sözde senden kaçıyorum Dolu dizgin atlarla Bazen sessiz sevdasın İpekten kanatlarla Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla Karşıma çıkıyorsun En serin imbatlarda Adını yazıyorum Bulduğun fırsatlarla Yüreğimin başına noktalarla, hatlarla Başbaşa kalıyorum sonunda heyhatlarla Sözde senden kaçıyorum Dolu dizgin atlarla Ne olur bir gün beni Kapından olsun dinle Öldür bendeki beni Sonra dirilt kendinle Çarpsam kara sevdayı En azından yüzbinle Nasıl bağlandığımı Anlarsın kemendinle Kaç defa çıkıp gittim Buralardan yeminle Ama her defasında Geri döndüm seninle Hangi düğüm çözülür Nazla, sitemle, kinle Ne olur bir gün beni Kapından olsun dinle Şaşırdım kaldım işte Bilmem ki nemsin Bazen kız kardeşimsin Bazen öp öz annemsin Sultanımsın susunca Konuşunca kölemsin Eksilmeyen çilemsin Orada ufuk çizgim Burda yanım yöremsin Beni ruh gibi saran Sonsuzluk dairemsin Çaresizim çaremsin Şaşırdım kaldım işte Bilmem ki nemsin Yavuz Bülent BAKİLER
Tükettik Baharı yaz uğruna tükettik, Aşkı naz uğruna, Ve papatyaları seviyor sevmiyor uğruna; Derken ömrü tükettik, Bir hiç uğruna.. Sezai KARAKOÇ
" Hem gelmeni istedim hem bekletmeni Sen mi daha güzelsin beklemek mi seni "
👏 teşekkürler 🙏
Bazen Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın. Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun, anlamazsın. Uçar gider, koşsan da tutamazsın... Shakespeare
Senin gamsız gözlerin kahkahalar atarken Benim gözlerim viran; ağlamaya değer mi Her cilven bir ıstırap ; her nazın kapkaranlık Yorgun kuraklığında ıslanmaya değer mi Gözlerim olmasaydı n’olurdu güzelliğin Ateşlere girmeye ve yanmaya değer mi Bir kevser ırmağında serinlemek dururken Sellerine karışıp bulanmaya değer mi O’nun sonsuz gözleri çağırıyor kalbimi Zehir bakışlarınla boyanmaya değer mi Dikenli bir rüyâdır sinemde kirpiklerin Gözlerine bir ömür dayanmaya değer mi
Nurullah Genç
Nurullah Genç
Ben buraya direkt bir şair bırakayım..
Mihrimah
Mihrimah