Selam! Bir kitapta okuyup sonra burada paylaştığınız en etkili alıntı hangisiydi? Alıntıları bu iletinin altında paylaşalım mı? Başkasının alıntısı da olur. Güzel cümleler okumaya ihtiyacım var. Hatta bence hepimizin ihtiyacı var.💙 Hem alıntıya bakıp, yeni kitaplar eklemiş oluruz listelerimize.
Çünkü müphem bir his bana, kim olursa olsun bir insanı tamamen gördükten ve gördüklerini kendinden saklamadıktan sonra, ona hiçbir zaman büsbütün yaklaşılamayacağını fısıldıyordu. Kürk Mantolu Madonna
Şehir kan kıyametti ayaklarımızda, Gökyüzünü katlayıp bir köşeye koymuştuk..
Mutsuz olduğunu söyleyen insanlara öyle hemencecik inanmayın.Hele önce bir sorun bakalım hâlâ uyuyabiliyorlar mı?..Yanıt evetse,her şey yolunda demektir. -Gecenin Sonuna Yolculuk
Meğer başkaları için;kendimce,kendi içimde olduğumu sandığım gibi değilmişim. -Biri,Hiçbiri,Binlercesi
Onu kendi canımdan çok severim, Ellen. Bunu da şundan anlıyorum: Her gece, Tanrım onu benim ardıma koyma, diye dua ediyorum |Uğultulu Tepeler
Madem insan ancak öldükten sonra mutlu olabilir o zaman hiç mutlu olamaz Denemeler , https://1000kitap.com/yazar/michel-de-montaigne
Seksen iki yaşına girdin.Hâlâ güzel,çekici,arzu uyandırıcısın.Elli sekiz yıldır birlikte yaşıyoruz ve ben seni her zamankinden çok seviyorum