Merhaba 1k'nın kitap sever okurları :)) Şu anda okumakta olduğumuz kitabın sondan ikinci sayfasındaki ilk cümleyi paylaşmaya ne dersiniz.. Bir süredir bu etkinliği yapmıyorduk, ya da benim gözümden kaçmış :) İlk ben başlayayım :)) "Hayatımda ilk defa yarına ümitle bakıyorum, içimden bir ses durmadan, "Bir gün her şey düzelecek," diyor." Ümit Yaşar Oğuzcan / Aşka Dair Nesirler
Arkadaşlar hiç korkumuyor musunuz kendi kendime spoiler yerim diye ben şahsen açıp bakmaya korkuyorum, ayraç çıkartırken bile kendi kendime spoiler yedirme gibi özelliğim vardır :)
Mondino savunmaya geçerek cevapladı: "Babanızı yıllardır görmüyorum. Nasıl olur? Sessiz Çığlık - Alfredo Colitto
Tam ormana kadar olan mesafeyi yarılamıştı ki ağaçların arasından üç adam çıkıverdi.(Stephen Kİng - Mahşer 1215) (İsim geçmeyen önemsiz bir cümle olduğu için, ve şu an bana bir şey ifade etmediği için mutluyum:))
Sona bakamam... kızın öleceğini düşünüyorum ve bu ölümü okumaya hazır değilim :(
Zangır zangır titreyerek ağlayan Agatha, Sophie'nin soğuk dudaklarına bir öpücük kondurdu. ( İyilik ve Kötülük Okulu -sayfa 509- )
Bu yorum görüntülenemiyor