Okuma Etkinliği !!!
Arkadaşlar merhaba, Muhammed Emin YıldırımMuhammed Emin Yıldırım hocamın İnsanî İlişkilerde İlahî Ölçüİnsanî İlişkilerde İlahî Ölçü kitabının kritiğini bizzat hocamız 30 Mayıs Cumartesi günü saat 21:00'da Siyer TV'de canlı yayında yapacaktır. Biz de bir etkinlik oluşturup cumartesi yayına kadar kitabı okuyalım mı? Katılmak isteyen arkadaşlarımı bu gönderi altına bekliyorum :) 1- @iyiki_kitaplar_var 2- @blindereiferistfeuerohnelicht 3-Burak ÜnalBurak Ünal 4- Eda TaşgınEda Taşgın 6- Musab YolcusuMusab Yolcusu 7-@klasdurus 8- HÎRÎHÎRÎ 9- MuhaveleMuhavele 10 HiraHira 11@Betullyc 12 hânnehânne 13 @Smsuslu 14 @Izdehera 15 Feyza Gül DoğruFeyza Gül Doğru 16 Sittinsene GezentiSittinsene Gezenti 17 EbabilEbabil 18 Zeynep KıymetZeynep Kıymet 19 Ümran gulÜmran gul 20 XX 21 drbettydrbetty 22 @aysenursaglam 23 @mrvyn HanımzadeHanımzade 24 Ranuna AyazRanuna Ayaz 25 FenciFenci 26 Rana Yaldız BilenRana Yaldız Bilen 27 @F_btll 28 müteneffirmüteneffir 29 VildanVildan 30 Nefise çayırNefise çayır 31 @Aysegulce_Gulce 32 Sedanur Demirci YılmazSedanur Demirci Yılmaz 33 @klasdurus 34 @bsrtrkr 35 @kezibanDemir 36 Sittinsene GezentiSittinsene Gezenti 37 Rümeysa ÜstündağRümeysa Üstündağ 38 OkuyanhanimmOkuyanhanimm 39 @ElifGed
Din
··1 alıntı·
Muhayyîr
Herkese katıldığı için teşekkür ederim arkadaşlar :) Allah hepimizin hidayetini ve ilmini arttırsın inşallah..
Muhayyîr
O zaman hocamın Hz. Hatice (Radiyallahu Anha)Hz. Hatice (Radiyallahu Anha) kitabından ve de ayrıca kesinlikle tavsiye edeceğim Abdullah OlmakAbdullah Olmak kitabıdır. Allah ilminizi arttırsın inşallah..
Muhayyîr
Arkadaşlar Muhammed Emin YıldırımMuhammed Emin Yıldırım hocamla görüştük. Hepinize selamları var :)
Hocam sizin sayenizde ilk defa telefondan kitap okuyacağım. Hayırlısı bakalım. Play kitaplar da olduğu bilgilendirmesi için de teşekkürler. Bilmiyordum. Görünce hemen alıp başladım.
Muhayyîr
İnşallah istifadeli okumalar dilerim :)
Muhayyîr
Başlıyor gençler doluşun :) youtu.be/Dq4jZ0oJrKw
Muhayyîr
Arkadaşlar ben bitirdim :) Saat 21:00'da görüşmek üzere inşallah :) Yayın linki > youtu.be/Dq4jZ0oJrKw