Gönderi

çok kişinin yorum yapacağını zannetmiyorum ama:
şairleri/yazarları birkaç cümle ile betimlemeniz istense, hangisi için hangi cümleleri kurardınız ve neden?
Anket
·
42 Gösterim
13 Yorum
Bana her zaman erkek yazarların kadın karakterlerin hayatını romana işlerken en ince detaylara bile sanki kadınmış gibi aktarması çok etkiliyici gelir o yüzden zülfü livaneli için geniş bakış açısına sahip bir yazar demem yanlış olmaz diye düşünüyorum
Rica ederim iyi geceler diliyorum
Stefan ZweigStefan Zweig, kadınların duygularını en iyi şekilde aktaran bir yazar olduğunu düşünüyorum. Okurken hem şaşırıyor hem hayran kalıyorum. Kadın dilinden bir adamın bu kadar anlaması mükemmel bir şey.
Cenap Şahabettin... Metruk ilan edilen kelimelerin mezat şaklabanlığına rıza göstermeyen şerefli sarrafı. Dille söyleşen, dilce eğleşen, dil için güreşen o sevimli hodbin.. Ciğere dolmaz şiirindeki teneffüs, kalbe intikal eder. Çünkü o şiirlerini, şuursuzca söyler. Sebebi şu; Papyonu bir tek onda mazur görüyorum.
ferdi.
Gönderi Sahibi
çok afili bir yorum. teşekkür ederim. okunacaktır.
Dünyanın üstündeki örtüyü açarlar/kapatırlar ..
Yaşar Kemal Anadolunun beynidir ya da Anadolu Yaşar Kemal'in beynindedir. Neden mi? Onu da kendin bulmak zorundasın :))
ferdi.
Gönderi Sahibi
bende hocam o iş :)
Reklam
Şairler duygularını ustalıkla anlatan kişilerdir.
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.