Hatice yaşar

Hatice yaşar
@haticeyasar134
Diyetisyen
Kayseri
2 okur puanı
Temmuz 2025 tarihinde katıldı

Hatice yaşar

, bir kitap okudu
Puan vermedi·341 syf.·
19 günde okudu
·
2025 5. kitabı
James Clear
8.3/10 · 21,2bin okunma
Reklam
Mesele mutlu son değildi. Mesele mutlu şimdiydi. Tam o anda, orada olmaktı. Anın içinde yaşamaktı. Her günü kutlamaktı. Gerçek aşk geçmiste ya da gelecekte değil, tam o anda yaşanıyordu. Geçip giden her saniyede, o yanımdayken yaşanıyordu.
Sayfa 351 - Stella·Kitabı okudu
"Her hayat hikayesinin bir sonu vardır. Hepimiz aynı şekilde başlar ve nihayetinde karanlığa karışırız. Ama en önemli kısım, en anlamlı zamanlar, hikâyelerin başında ya da sonunda değildir . Asıl değerli olan, ortasında yarattığımız şeylerdir. Hatıralara dönüşen anlar, en büyük hikâyelerimizi oluşturan küçük detaylardır. Sevmemiz ve sevilmemizdir. Hayat, başlangıç ve sondan ibaret değildir. Aradaki güzel şeylerle ilgilidir. İşte onu değerli kılan da budur. Tam olarak bu yüzden severiz. Arada kalan anlar için."
Sayfa 342 - Aaliyah·Kitabı okudu
“Bir insana karşı derin bir aşk hissetmek için onunla olmana gerek yoktur. İşte bu tam da öyle bir şey. Bu sınırları olmayan bir sevgi. O yüzden seni bekleyeceğim.”