wattpad
Onun yanında kendimin en kötü hâlini de gördüm, en gerçek hâlini de... Gururumu kırdı, sinirlerimi tüketti, aklımı altüst etti. Ne zaman ki ondan gitmeye çalışsam, beni yine o bakışlarıyla durdurdu. Kalbime huzur vermekten çok orada büyük bir kaos yarattı. Ve ben o kaosta kaybettim kendimi. Yazar: Sevinç Rami Wattpad: Saklı Tutku
...mayın döşeli her yer, mutsuzluğa sürükleyen bir demokrasi. suratlar asık, saç baş yolduran yolsuzluk kaşık kaşık. bu kriz de aşık olmakta suç, zaten bu ülkede krizlerin ucu bucağı hep apaçık. daha ne kadar kapanacak içimiz, içi dışı bir olanlar mı bindi sadece Nuh'un gemisine. esaret ne zormuş kafeste ki kuş'a, yürekte ki anlatılmayanlara, dünyada insana. sanırım az ömrü kaldı zalimin, sanmam biter yine de zulüm, ah şu ademoğlu! nereye adım atsa koskoca kaos var. zor değil aslında insanlık, sordursun bilmeyenler bilenlere. bildim! gerekliymiş cehennem. boşuna bağırmıyormuş vicdan; "her türlü zalimlik için yaşasın cehennem."
Şiir
Ne Kadar Kitap Kurdusun?
0-30p: Kontrollü okuyucu 📖 40-70p: Hafif bağımlı 👀 80p+: Geçmiş olsun, kitaplar seni ele geçirmiş 😅
Absürt
"Karanlığın Nietzsche kadar güzel görünmediği bu yüzyılda her şeyin anlamını defalarca, dejavu ve Panoptikonsal tekrar ile sevmeye alıştığımız için kendimizin ölümünde gözyaşı dökeceğimize inanıyorum."
1000Kitap
Kendi hayatına odaklı insanları çok seviyorum! Ne fesatlık, ne kıskançlık, ne dedikodu, ne de kaos peşinde koşma… Sadece kendi yolunda, dürüstçe ve sade bir şekilde yaşayanlar, tam anlamıyla “normal” bir insan. İşte bu harika.
Alıntı
‎Hep huzur istiyorsan ey Hafız, etme gaflet, ‎Arzuna kavuşunca dünyayı bırak, terk et. ‎
Kitap Alıntısı
Kaos onun için sorun değil, oyun alanı.( devrim)
Kuralları öğrenmedi. Çünkü yıkmak daha eğlenceliydi.
1000Kitap