Mahmud Esad Coşan
Ramazan-ı Şerif her yıl yeni imkanlarla gelir… Kendisine değer verenlere değerler katmak için… Müslümanlığımız onunla güzelleşir ancak ona mahsus değildir. Ramazan ibadeti, Kadir gecesinde ibadet etmek demek olmadığı gibi Müslümanlık da bir zaman ve mekâna ait değildir, devamlıdır… Ramazan teşviklerini kullanarak, kafamızı, aklımızı ve bedenimizi dinç tutarak her zaman Müslümanlığımızı devam ettirelim. Kardeşler arasında sevinç yaygınlaşsın, İnsanlar arasında saadetler yayılsın… Mü’minler birleşsin, birbirlerine destek olsun… Mazlumlar kurtuluşa erişsin, yoksullar sevindirilsin, düşkünler kaldırılsın… Nimetler kardeşlerle kardeşçe paylaşılsın… Yeni bir dünya oluşması için herkes gayrete gelsin.
Tahmini Okuma Süresi: 9 sa. 4 dk.Sayfa Sayısı: 320Basım Tarihi: 24 Aralık 2022Yayınevi: Server Yayınları
ISBN: 9786057307552Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

320 syf.
Puan vermedi
Tek kelimeyle mükemmel bir kitap.Her sayfası bilgi dolu. Bize 3 aylar, ibadet, dinimizi ve en çok da ramazan ayı hakkında bilgi veren bu kitabı okumayı şiddetle tavsiye ederim. Zaten ramazan ayına birkaç gün kalmış. Bu kitabı ramazan ayında okusanız daha iyi olur. Bu kitabı okuduğunuzda gerçekten zamanımızı ne kadar boş şeylerle harcıyoruz diyeceksiniz. Ramazan ayı gibi mükemmel bir ayı daha iyi geçireceksiniz. Sevapların kat kat daha fazla yazıldığı bu ayı fırsat bilip daha daha özenli bir şekilde geçireceksiniz. Okuyun lütfen okuyun..
1'e 1000 Yok Mu İsteyen?Mahmud Esad Coşan · Server Yayınları · 2022102 okunma
320 syf.
Puan vermedi
O kitabı eskiden biri okudum ve hâlâ tekrar hiç sıkılmadan okuyorum mükemmel her sayfada bilgi dolu.tavsiye ederim iyiii okumalar dileriz ~
1'e 1000 Yok Mu İsteyen?Mahmud Esad Coşan · Server Yayınları · 2022102 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.