Deadpool

Mayıs 2015
JBC Yayıncılık

2024 91. kitabı
Okunma: 21 Haziran 2024 13:08
Bazı insanlar için savaş asla bitmez. Bu belalı çağda işler böyle yürüyor. Efendisiz samurai'lerin, Shogun'luk kapılarında sürünmek zorunda olduğu çağlar. Bu garip bir hikaye oldu. Onur ve yenilginin hikayesi. Beş Ronin'in hikayesi
İntikam Pişmanlıktır!!!
2020 13. kitabı
Okunma: 04 Şubat 2020 12:07
İntikam... Marvel'de çok sevdiğim deadpool,punisher ve wolwerine yer aldığı 5 ronin hikayelerini barındıran bir intikam hikayesi. Çizimleri hayran kaldım açıkçası. hikaye olarak hiç sıkılmadan bi solukta okuyabiliyorsunuz. 5 ayrı hikaye gibi dursa da sonunda toplanıyor hikaye. lakin sonunu pek beğenmedim. daha iyi olabilirdi. toplanmaları gerekirdi benim gözümde :) en sağlam karakter deadpool'du yine tam olarak onu yansıtmışlardı. bir de punisher tam bir punisher'dı :) kelebek yani psylocke ve hulk biraz geride kalıyor. bu arada 8 yerine 9 verme sebebim çizgi romanın alt metni : "intikam uğruna yanıp tutuşan ve sadece ona bel bağlayarak kendini hazırlayan kişilerde intikam olgusu bitince.(yani işleri bitince) boşlukta kalınması. ve geçmişe duyulan pişmanlık!" bu söylediğim cümleleri güzel yansıtmışlardı :) çizgi roman ve kılıç katana seviyorsanız kesinlikle okuyun.
5 Ronin - 5 farklı intikam
2021 25. kitabı
Ronin, Eski Japonya'da efendisi ölmüş veya efendisiz kalmış samuray demektir. Bu seride 5 tane Ronin'in hikayesini okuyoruz. Bazıları savaş bitmiş evlerine dönüyor, bazıları efendisinin intikamı için savaşıyor, bazıları ise savaşlardan veya öldürmekten uzaklaşmak için dağlara kaçıyor. Ama hepsinde ortak olan ise intikam ve ortak düşman.. Çizimler ve konu güzel ama hikayelerin kısa olması üzücü oldu