Şiir bir rüzgardır, okuru kapılıp gider. Çoğu kez yazanın anlattığı ile okurunun anladığı aynı olmaz. Herkes kendisine bir pay alır okuduğundan. Bənim payıma da oldukça güzel ve karışık duygular düştü.
Türkçe'nin güzel kullanımı ile karşılaşıyoruz kitapta. Noktalama işaretlerinin kullanımı, seçtiği kelimeler ile beni şöyle bir durdurup düşündürdüğü yerler oldu. Şairin genç yaşına rağmen edebiyat altyapısının zenginliğini görüyoruz.
Kitabın içindekiler dizinini okurken şiir başlıklarının da bir şiir edasıyla aktığını gördüm.
Şiir okumak ruhu dinlendiriyor. Tavsiyemdir. Okuyunuz
Yazarı ilk kez okudum.Kapağı aşırı beğendim.Şair kitapta aşırı imge kullanılmış.Farklı bir şiir tarzı var ama bu gibi şiirler çok benlik değil.Biraz da post modern şiir diyelim.Şimdiden okuyacak olanlara keyifli okumalar dilerim.
Beste Naz Karaca, 28 Ekim 1999'da İstanbul'da doğdu. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümünde lisans öğrenimine devam ediyor. Yönetmenliğini Mehmet Selin Sağdıç'ın Kıymık isimli pantomim oyununun senaryosunu yazdı. Oyun 2015 senesinde Kadıköy Alt Kat Sanat'ta sahnelendi. İlk şiir kitabı olan "ñaupa" 2020 yılında Arkadaş Z. Özger Şiir Ödülü'ne değer görülerek yayımlandı.