Pençe Serisi 2

Orijinal Adı:
Rogue

·386 syf.·
2019 99. kitabı
Pençe de yaşadığım hayal kırıklığını onaran bir kitap oldu. Seri şimdi başlıyor desem yeri.. Olaylar daha bi anlam kazanmaya, derinleşmeye başladı. Pençe'nin tamamının giriş amaçlı yazılmış olduğunu düşünürsek Asi ile gelişmeye yeni başladık :) Kitabın çok kısa bir bölümü gereksiz tekrar ve uzatmaya gitmiş olsa da sonrasında iyi toparlıyor.. Açıkçası yazarın rutini olarak görüyorum serinin ilerleyiş şeklini ki Demir Periler'de de aynı yolu izlemişti.. Seriye olan umudumu yükselten bi kitap oldu neyse ki.. İyi okumalar ;)
AsiJulie Kagawa ·  Pegasus Yayınları · 201912 okunma

Julie KagawaYazar · 10 kitap
California , Sacramento'da doğdu, ancak dokuz yaşındayken ailesi ile Hawaii'ye taşındı. Kagawa, Japon asıllıdır. Halen Louisville, Kentucky'de yaşıyor. Kagawa romanlarla birlikte romanlar yazmıştır. Demir Fey serisinde üç roman yazılmıştır: Kışın Geçişi , Yaz Geçişi ve Demir'in Kehaneti . Ağustos ayında üçü birlikte Demir Efsaneleri olarak yayınlandı. Sevgililer Günü'nde Iron Fey serisinin sevenlerinin kısa romanı Kagawa'nın web sitesinde yayınlandı. O Call of the Forgotten adlı Iron Fey'in bir spin-off serisini yazmıştır. İlk kitap The Lost Prince , Ekim 2012'de yayınlandı. İkinci kitap The Iron Traitor 29 Ekim 2013'te yayınlandı. Kagawa'nın yeni vampir dizisine Blood of Eden denir. Bu dizinin ilk kitabı Ölümsüz Kurallar ve 24 Nisan 2012'de yayınlandı. İkinci kitap The Eternity Cure başlıklı ve 1 Mayıs 2013'te yayınlandı. Seride , Palomar Pictures'ın Joni Sighvatsson tarafından bir film haline getirilmesi seçildi . Kagawa, minyatür kil heykelciklerini sattığı kendi Etsy mağazasını da açtı.