Aşka Uyanmak

Orijinal Adı:
Courting Miss Amsel
Sıralamalar

2015 204. kitabı
Çok fazla beklenti olmadan okunursa fazla yormayan , standart akıcılıkta , öğretmenlik aşkını anlatan 1900 'lü yıllarda geçen historical denebilecek bir roman..
2020 99. kitabı
Okunma: 26 Nisan 2020 19:10
Yüzeysel olarak okursanız, mütevazi bir aşk hikayesi okumuş olursunuz. Satır aralarına inmeyi başarabilenler içinse güzel anlatımlar var. 19. yüzyıl sonlarında geçiyor olaylar. Ana karakterin,yetim kalan bir kızın, kardeşlerine annelik etmesi ile aile bağlarının önemine ve aile içinde her an değişebilecek olan sorumluluklarımıza değiniliyor. Yine aynı kızın öğretmen okulunu babasına rağmen bitirip öğretmen olarak başka bir şehirde yaşaması; aile sorumluluklarının da bir sonu olabileceği, yeterince direnilirse onay alınmamasına rağmen hayallerimizin peşinde koşup onları gerçekleştirebileceğimiz ifade edilmiş. Missy’nin köyden kaçıp ablasını bulması ile sorumluluklarımızdan istesek de kaçamayacağımız vurgulanmış. Sık sık incilden alıntılar, kilise ayinleri ve dindarlığın önemi vurgulanarak bilinçaltına ulaşılmaya denenmiş. Her şekilde okunmaya değer bir kitap olmuş.
2017 8. kitabı
Okunma: 28 Temmuz 2017 18:42
Aşıklar ayrılmasın ,ayırılmasın.. Eski yıllarda yaşanan zor ve tutkulu bir aşk hikayesini anlatıyor. Tek kelimeyle aşk dolu bir kitaptı.Ateş alev ben yandım okurken.
Puan vermedi·416 syf.·
2026 3. kitabı
Kitabın sonuna doğru tutmamış dizi gibi bir anda her şeyi bitirmesi ve hızlandırması güzel olmasa da çerez kitaplar arasında okunabilirliği olan bir kitaptı. Kendi dinini ve o dine yönelen bir kızın hayatının nasıl düzene girdiğini anlatması da bizim için Allah diyen doğru yolu bulur düşüncesini tekrar hatırlattı.
Aşka Uyanmak
2020 10. kitabı
Aşk bazen hiç ummadığı anda karşısına çıkar insanın... Öğretmen olarak gittiği okulda öğrencilerine dünyayı göstermeye hazırdı.Peki Ceviz Tepesi böyle bir öğretmene hazır mıydı? Okuldan nefret eden çocukların okula sevinçle gelmesini sağlaması benim kalbimi fethetti "Kabak tatlısı iliklerine kadar ıslanmana değer mi?” “Eğer üç haftadır öğretmeninin evlerine gelmesini bekleyen 12 yaşında bir kız tarafından yapıldıysa, evet. “

Kim Vogel SawyerYazar · 3 kitap
Kim Vogel Sawyer en eski hatıralarından beri bir yazar olmayı hayal etti. Kitaplarını basılmış halde görmek bazen hala gerçek olamayacak kadar iyi. Yazışma bakanlığının yanı sıra, Kim fiziksel ve duygusal olarak Tanrı'nın mucizevi sağ iyileşme eli hakkındaki ifadelerini paylaşmak için kadın gruplarına gider. İyi bir hikayenin yazılması ile her yaşam için Tanrı'nın iyi planı arasında bir korelasyon görüyor ve hikayelerinin okuyucuları kendi kişisel yaşamlarında Tanrı'nın isteğini aramaya teşvik etmesini umuyor. Kim, Heartsong Hediyeleri için iki romanı ve Summers Return için Waiting for popular romanı yazdı. Okuyucularına teşvik ederek, hafif bir umut öyküsü yazıyor. Sonlar, Sommerfeld Üçlemesi'nin ilk kitabı.