Çok beğendiğim bir macera romanı . Dili akışkan , konusu ve gercekciligi okuyucunun zihnine damga vuruyor . Türk yazarının yaratıcı dünyasının örneklerinden bir tanesi ..
AvCenk Kayakuş · Altın Bilek Yayınları · 200851 okunma
Bu kitapta beni tedirgin eden, sevmediğim hisler oluştu. Kitaplığımda durmasını bile istemeyeceğim kadar yoğun bu his yüzünden onu bir başkasına vereceğim.
AvCenk Kayakuş · Altın Bilek Yayınları · 200851 okunma
Cenk Kayakuş, 1986 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Ekonomi Üniversitesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler mezunu olan yazar, romancılığın dışında bir reklam ajansında interaktif reklam yazarı olarak çalışıyor.
Cenk, yaklaşık on yıldan beri edebiyat ile ilgileniyor ve bugüne kadar dört roman kaleme aldı. 2008 yılında piyasaya çıkan ilk romanı Av'ın ardından kendine özgü bir okur kitlesi elde eden yazar 2012 yılındaki ikinci romanı Saplantı ve hemen arkasından gelen Kara Güneş adlı romanlarıyla Türkiye'de macera romancılığına farklı bir boyut kazandırdı. Şubat ayında okurlarla buluşan dördüncü romanı Piri Reis'in Sırrı ile Osmanlı tarihinin gölgede kalmış efsanevi denizcisinin hayatındaki önemli noktaları ele alarak gerçekle kurguyu başarılı bir şekilde harmanlıyor.
Aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi'nde Reklamcılık ve Marka İletişimi Yönetimi dalında yüksek lisansına devam eden yazar uzun bir süredir İstanbul'da yaşıyor.