Sırlar Kitabı

Ekim 2018
Çılgın Panda Çocuk Yayınları

2019 10. kitabı
Okunma: 13 Şubat 2019 14:01
İçindeki hikayeler günlük yaşamımızı sorgulayacağımız türden çok severek okuyorum seriyi. Engellilerin hayata tutunması. Onlara österilen ilginin onları nasıl etkilediği yaşama azimleri. Doğruluğun her zaman kazandırdığını yalan söylemenin kötülüğünü. Dostumuzu seçerken ne kadar dikkatli olmamız gerektiğini anlatan harika bir kitaptı.
Babil Hazineleri 2Hayrettin Şahin · Çılgın Panda Çocuk Yayınları · 201816 okunma
2020 97. kitabı
geçen ay birinci kitabını paylaştığım Babil Hazinleri serisinin ikinci kitabıyla geldim huzurlarınıza millet. Yine çok merak ettiğim bir noktada bitti büyük ihtimalle bu ay seriyi bitirecem ahahaha ne yapayım dayanamıyorum. Çok güzel bir çalışma olmuş. Hiç de çocuk kitabı diyemiyorum açıkçası. Kurgu çok iyi çocukların kişilik gelişimlerine katkıda bulunacak hikâyelerle kurgunun desteklenmesini ise ayrı bi seviyorum bu seride tavsiye ederim millet

Hayrettin ŞahinYazar · 15 kitap
Kilis ilinin bir köyünde doğmuşum. İsim seçme özgürlüğüm olmadığı için annemin babasının (dedemin) ismini bana vermişler. Yıllarca dedenle adaşsın onun gibi akıllı adam olacaksın, olmalısın diye gaza getirildim. İyi de oldu hani. İlk öğretimi Kilis'te ( YBO) okudum. Orta ve lise eğitimini Gaziantep'te aldım. 1988 yılında Gaziantep Lisesi'nden mezun oldum. Hacettepe üniversitesinin psikoloji bölümünü kazandım. 1993 yılında aynı bölümden mezun oldum. Klinik psikolojide Yüksek lisans çalışmalarını özel bir üniversitede yaptım. Türkiye nin Tokat, Kastamonu, Niğde, Ankara gibi yerlerinde görev yaptım. 1998-2005 yılları arasında Gaziantep te kendi özel iş yerimde çalıştım. 4 yıllık bir devlet tecrübem oldu. 1997 yılından beri hipnozla ilgileniyorum. Hipnoterapistim. Yerel gazetelerde köşe yazarlığı, yerel tv’lerde programlar yaparak halkımızı, insan psikolojisi, konusunda aydınlatmaya çalışıyorum. Mesleğimle ilgili konferanslar seminerler veriyorum. Metafizik, felsefe, parapsikoloji, din ve edebi konulara ilgi duyuyorum. 2004 yılında 'Sonumut Psikolojik Hizmetler Merkezi'ni kurdum ve yönettim. Daha sonra 'Sonumut Psikolojik Hizmetler Merkezi'ni bırakarak “ALFA PSİKOLOJİK DESTEK MERKEZİ'ni kurdum. Halen kendi kurumumda uzman arkadaşlarımla beraber çalışıyorum. Benim şu anda çalıştığım kurum 'Alfa Psikolojik Destek Merkezi'dir. İlk kitabım olan 'Kekemelik ve güncel tedavi teknikleri' adlı kitabım 2008 yılında piyasaya çıktı. 2014 Yılında ise “Kekemelik ve 5 boyut Terapisi” adlı kitabımı çıkardım. Bu ikinci kitabımız kekeme kardeşlerimiz tarafından çok sevildi. Bir yılda 5 baskı yaptı. Şu anda yoğun olarak bu ikinci kitabım satılıyor. Üçüncü kitabım ise “Panik atak dört ayaklı bir fildir”. Şimdi dördüncü kitabıma başladım. Bu kitabım ise kişisel gelişim ağırlıklı olacak.