2015
Adnis Yayınları
9780200379663

2019 65. kitabı
Bir iki saatte okuyup bitirdim. Bir sürü yazım hatası ve noktalama hatası var. Saçma salak bir konu... saçma salak bir üslupla ancak böyle yazılır. Gençlerin elinde böyle kitaplar görmek istemiyorum. Basit basit cinsellik unsurlarını mı, konudaki kopukluk mu yoksa çeviri hatası mı... hangi kusurunu sayayım.. Okumayın!
bedel- ANN WİNTON
2022 41. kitabı
2019 3. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2019 12:02
Guzel bir aşk kitabıydı isabelle alex in aşkı büyük annenin mirasını bıraktığı eski gelini alex in hayatına bomba gibi düşmesiyle başlıyor hikaye dili akıcı anlatımı sade erotizm çokta on planda değildi sevdim
2019 81. kitabı
Bu kitapta yine aylar önce okudum bir kitap... Biraz bahsedecek olursam yıllar geçsede bitmeyen bir aşktan, akrabaların sizi kullanarak neler yapabileceğinden ve çok az da erotizmden oluşuyor... Yine tabiki tam bir aşk ve tutku romanı...
2026 25. kitabı
Okunma: 13 Nisan 2026 00:00
Roman, dışarıdan bakıldığında örnek bir hayat süren, saygınlık kazanmış ve geçmişini kalın bir perde arkasına gizlemiş karakterlerin dünyasına odaklanır. Hikâye, yıllar önce işlenmiş ama üzeri örtülmüş bir "hata"nın, bugün beklenmedik bir şekilde gün yüzüne çıkmasıyla başlar. Ana karakterin, kurduğu bu huzurlu yuvayı ve sosyal statüsünü korumak adına girdiği çaresiz çaba, olayları içinden çıkılmaz bir sarmala sürükler. ​Geçmişten gelen bir yabancı, sadece bir anı değil, beraberinde somut bir tehdit (bedel) getirir. Bu tehdit sadece maddi bir şantaj değil, aynı zamanda karakterin özsaygısına ve sevdiklerinin ona olan güvenine yönelik manevi bir saldırıdır. Roman boyunca, karakterin bu bedeli ödeyip kurtulmak ile gerçeği itiraf edip her şeyi kaybetmek arasındaki gidip gelişlerine şahit oluruz..
2020 93. kitabı
Miras şirket aşk adını verdikleri erotizm! Aşk bu kadar basit kılıflar içine sıkıştırılmamalı. Elime aldım kendimi zorlayarak bitirdim kitabi beğenmedim. Tavsiye etmiyorum. Kitapla kalın..
2023 15. kitabı
İğrenerek okudum. Ne zaman okudum tam hatırlamıyorum ama okuduğum anları çok iyi hatırlıyorum. Kriz üstüne kriz geçirdim. Cringe watty kitapları gibi hatta gibi de değil aynısı. Ataları olabilir. Kesinlikle bilerek almadım. Geçen sene Sherlocklari aldığımda yanında hediye gelmisti. Verdim zaten. Bu yazarın bir diğer kitabını da bir arkadaşım okudu. Birbirimize anlattık. İkiside berbat bir yazım şekliyle yazılmış. İki saçma konu, saçma sözde romantizm vb. içerikleri var. Kesinlikle boş. Okunmamalı!
bedel
2023 137. kitabı
Okunma: 30 Kasım 2023 02:37
Yani benim beğenmediğim bi kitap başka birinin beğenmeyecek olması anlamına gelmiyo, bu tam tersi için de geçerli. Ama bazen bir cümleden bile aldığınız haz farklılık gösterebiliyor. Bu yüzden benim nazarımda her kitap okunmaya layıktır ve de okumaya değerdir… Bazen geç kalmışlıklarımız olur hayatta; okul, iş, aşk vs. Hayatta bedelini ödediğimiz hatalarımız nasıl varsa, mükâfatını alacağımız şeyler de olacaktır. Yeter ki ne istediğimizi bilelim ve bunun için çabalayalım… Güzel ve kısa bir yolculuğun daha sonu..