Cellatın Gecesi

Arthur Blacky
2015
EZR Yayıncılık

2020 8. kitabı
Bir varlığın dünyaya gelerek kılıktan kılığa girerek insanları görüşünü anlatıyor. Dünyaya kötü bulduğunu söyleyebiliriz. beğenmediğin tek tarafı çevresi ve yazı dili biraz kötüydü. Eğer okuyacak olursanız tavsiye edebilirim
Cellatın GecesiArthur Blacky · EZR Yayıncılık · 2015107 okunma
Dünya da doğmuş bir uzaylı
2021 36. kitabı
Okunma: 14 Eylül 2021 16:04
Uzaylılarla ilgili bir romana neden cellatın gecesi denmiş anlamadım. Ören, dünyalı bir uzaylı. Kora da öyle ve sevgilisi. Dünyayı yok etmemeleri için kendini feda eden arkadaşları var. Ama roman sürükleyici değil. Etkileyici olabilirdi belki yada çevirisi iyi yapılmamışta olabilir. Yine de fena sayılmaz
Cellatın GecesiArthur Blacky · EZR Yayıncılık · 2015107 okunma
Kitabın vadetiğinden farklı farkı şeyler sunması
2025 1. kitabı
Kitap polisiye-gerilim-korku gibi başlıklarla piyasada yer alırlen bunların hiç birini içermemesi fazlasıya büyük bir sorun değil mi? Heh 1 günümü boşu boşuna vererek ne okudun diye sorarsanız inanın kitabın konusunu dahi anlayamadım zaten kitap 205 sf olaylar 175 sf den sonra olaya giriyor bu da bıktırıcı bi durum tavsiyem okumayın okutmayın
Duygu ve Düşünce
Ağaca yazık!
Bu kadar saçma sapan yazılan başka bir kitap görmedim. Vakit kaybından başka hiçbir şey değil! Okumayın, okutturmayın! Ne denildiği, konunun ne olduğu belli bile değil.
Tavsiye etmiyorum
·%45 (79/175 syf.)·
Bu kadar kötü bir kitap olabileceğini sanmıyordum. Çeviri berbat, konu saçma ve akıcılık yerlerde. Zamanıma yazık oldu. İlk birkaç sayfayı okuduğumda belki ilerde düzelir diye ümit etdiğim fakat hayal kırıklığımın ilerleyen sayfalarda artarak devam ettiği kitaplardan biri oldu.