Shatter Me #6.5

HarperCollins
İngilizce

2025 14. kitabı
Okunma: 16 Ağustos 2025 02:15
Son novella ile birlikte bu seriyi resmi olarak bitirmiş bulunmaktayım. Final kitabından hemen sonrasını Aaron'ın bakış açısından anlatıyor. Okuyanlara kıyak geçmek için yazılmış tatlı bir kitap. Genel olarak çok sevdiğim bir seri oldu. Final kitabında biraz hayal kırıklığına uğramış olsam da seriyi sevdiğim için bu beni çok rahatsız etmiyor. Belki de beklentim olmadan başladığım için bu kadar sevmişimdir. Uzun olması gözünüzü korkutmasın. Kolay okunuyor ve novellalar da 100er sayfa civarında genelde. Zaten kitap okuyamadığım bir dönemde olduğum için bu seri bana ilaç gibi geldi. Çok üst düzey bir evren beklemeden okunursa daha çok sevilir diye düşünüyorum. Bu arada yazar bu sene bir de yan seri yazmaya başlamış ve ilk kitabı olan Beni Seyret yayınlanmış. Bu seriden 10 yıl sonrasında geçen ve minik James'imizin büyümüş haliyle yaşadıklarını anlatan bir seriymiş. Devamı ne zaman çıkar belli değil ancak muhtemelen o kitabı da okuyup serinin devamını bekleyeceğim. Bakalım. Hoşçakal beklediğimden güzel çıkan o seri.
2021 74. kitabı
Okunma: 16 Kasım 2021 22:05
Bayağı güzeldi. Uzun zaman sonra Warner, Juliette ve Kenji'yi okumak çok iyi geldi, özlemişim hepsini. Hele Warner'ın POV'sinden anlatıldığı için ayrı sevdim kitabı. İlk bölümler bayağı hüzünlü olsa da sonda mutluluktan ağlayacak hale geldim diyebilirim. Gerçi biraz kısaydı o yüzden yetmedi bana... Umarım yazar bir novella daha çıkarır.
2022 32. kitabı
Okunma: 28 Mart 2022 16:42
6.kitapta bize vermediği Warner POVunu şu kısacık novellada ucundan koklatan yazarı gerçekten kınıyorum hevesimizi kursağımızda bırakmakta çok başarılı tebrikler... Daha fazlasını hak ediyorduk yine alamadık ama olsun elimizdekiyle yetineceğiz artık.
2024 21. kitabı
Okunma: 11 Eylül 2024 21:44
A great ending to a great series. I am so happy with how things turned out. Everyone deserved this <33 And I like that we got this book with Aaron's pov. We have missed him.
2024 Okuma Raporları
Believe MeTahereh Mafi · HarperCollins · 202182 okunma
sırf oxumaq üçün oxuduğum novella
2022 108. kitabı
Yəni nə olardı burda yazdığlarını son kitabda elə yazsaydı?! Yazar o gözəl kurguyu uzada-uzada o qədər pis hala salıb ki. Həqiqətən sırf oxumaq üçün oxudum oda seriyanı nə olursa olsun sevdiyimdən. Kaş yazar bu qədər uzatmasaydı...

Tahereh MafiYazar · 17 kitap
Tahereh Mafi, Santa Monica, Kaliforniya'da yaşayan İran asıllı Amerikalı bir yazardır. Genç yetişkin kurgu eserleri yazmasıyla tanınır. Mafi, 9 Kasım 1988'de Connecticut'taki küçük bir kasabada doğdu . Ailesinin en küçük çocuğudur ve dört ağabeyi vardır. Mafi'nin ebeveynleri İran'dan göçmendir. 12 yaşında ailesiyle birlikte Kuzey Kaliforniya'ya taşındı ve 14 yaşında Orange County'ye taşındılar. Mafi, Irvine, Kaliforniya'daki University High School'dan mezun oldu. Daha sonra Aliso Viejo, Kaliforniya'daki Soka University of America'dan mezun oldu. Sekiz farklı dilde çeşitli seviyelerde yeterliliğe sahiptir. Üniversite yıllarında bir dönem İspanya'nın Barselona şehrinde yurtdışı eğitimi aldı . Bu gezi sırasında İspanyol diline tamamen dalma fırsatı buldu. Mafi şu anda Irvine, Kaliforniya'da ikamet ediyor ve yazmaya devam ediyor. 2013 yılında yazar Ransom Riggs ile evlendi. Mart 2017'de Mafi, Twitter üzerinden hamile olduğunu duyurdu. 30 Mayıs 2017'de Layla adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Kendisini Müslüman olarak tanımlıyor.