Okuduktan sonra anladım ki gerçekten de bekletilmeden okunulması gereken bir kitaptı. Kitapyurdunun hediyesi olan kitabı okurken , Anya ile beraber ben de yaşadığı acıları , trajedileri , hayatın onu ardan araya sürükleyişini birebir hissettim. Anne ve annelik hasreti öyle güzel işlenmiş ki hikaye zaman zaman duygusal yükselişler yaşatıyor okura.. Sonuçta çok güzel bir romandı ve okunması için tavsiye ederim.
Beyaz GardenyaBelinda Alexandra · Nemesis Kitap · 2011144 okunma
Merhaba...
Büyüleyici bir öykü...
Rus devriminin ardından Beyaz Rus aileleri için bir sığınak yeri haline gelen Çin'in Harbin bölgesi...
Eşini kaybettikten sonra kızı ile birlikte kendi küçük dünyasını kuran Alina...
Ve annesinin vermek zorunda kaldığı bir karar sonucu hayatı tamamen değişecek olan Anya...
Tek kelimeyle büyüleyici bir kitap...
Yazarın sonundaki notu olmasa, savaş zamanında yazılmış gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor diyebilirdim. Ancak esinlendiği insanları dikkate alınca, yaşananların gerçek olma ihtimali hep var oluyor. Anya, güzelliğinin ötesindeki savaştan ibaret bir yaşamı. Tavsiye ederim.
Beyaz GardenyaBelinda Alexandra · Nemesis Kitap · 2011144 okunma
İkinci Dünya Savaşı sırasında patlak veren Japonya - Çin Savaşı'nın ortasında kalan anne-kız için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
Beyaz Gardenya, yeni bir efsanenin doğuşunu müjdeliyor!
Beyaz GardenyaBelinda Alexandra · Nemesis Kitap · 2011144 okunma