Dalgakıran

Metis Yayıncılık
Sıralamalar

2019 1. kitabı
Okunma: 30 Aralık 2019 15:59
Felsefik bir öykü dalgakıran ama ben içindeki sis bileti öyküsünü daha çok beğendim Türk öykücülüğü açısından beni okurken tatmin etti. içinde altını çizecek ,alıntı yapıcak çok sayıda cümleler var. Tavsiye ederim.
DalgakıranTürker Armaner · Metis Yayıncılık · 20039 okunma
Yani…Okumak lazım.
·115 syf.·
2024 46. kitabı
Buyrun bir; ‘Bilemiyorum Altan, bilemiyorum…’ metni. Konuyu çözmek zaman alıyor…daha doğrusu o zaman da çözüp çözemediğinizi anlamıyorsunuz. Kötü demek mümkün değil, iyi de…hiç denemez. İki arada bi derede… Arada müthiş tespitler, güçlü bir kalemle kaldığınızı gösteriyor fakat bir anda yersiz bir derinlikle…düşüp, düşünüp kalıyorsunuz. Durum bundan ibaret. Okumak lazım.
DalgakıranTürker Armaner · Metis Yayıncılık · 20039 okunma

Türker ArmanerYazar · 6 kitap
1968'de Istanbul'da doğdu. Hacettepe, Boğaziçi, Bergen üniversitelerinde okudu. 2002 yılında siyaset felsefesi alanında yazdığı bir tez ile Paris 8 (Saint Denis) Üniversitesi Felsefe Bölümü'nden doktora derecesi aldı. İlk öyküsü 1995'te Hayalet Gemi'de yayımlandı. İlk kitabı Kıyısız 1997'de, ikinci kitabı Taş Hücre 2000'de, son kitabı Dalgakıran ise 2003’te yayımlandı. Istanbul'da editörlük yaptı, makale, deneme ve çevirileri basıldı. 1996'dan bu yana çeşitli üniversitelerde siyaset felsefesi ve estetik ağırlıklı dersler vermektedir.