ve Kayıp Kurabiyelerin Gizemi

Gill Mclean
32 sayfa

7/10 puan verdi
Dedektif Zebra ve yardımcısı Nokta, kayıp kurabiyeleri bulmak için ipuçlarını takip ederler, herkesi sorgularlar. Daha sonra evden açılan bir gizli geçit bularak kurabiye hırsızlarına ulaşırlar... Kitap resimleme, yazı ve punto bakımından 4-6 yaş grubu için zengin. İçerikte saygı, izin alma, yardımlaşma ve paylaşma gibi bir çok alt mesaj beraber verilmiş. Çocuklarla okunabilir.
Puan vermedi
Kızıma okuduğum diğer bir kitap. Meraklı minikler çok sever bu kitabı. Biz çok sevdik. :) İş Bankası bu konuda çok başarılı, neredeyse tüm okul öncesi kitaplarını aldım. Şu an görselleri ilgisini çekse de büyüdükçe daha çok sevecek ve kitap sevgisi aşılanmış olacak insAllah. :)
10/10 puan verdi
Dedektif Zebra ve yardımcısı Nokta kayıp kurabiyelerin gizemini çözmek üzere işe koyulur. Kurabiyeleri alan kişiyi bulmak için iz üstüne iz sürerler. Kurabiyeleri alanlar ise beni oldukça şaşırttı. Hikayede yardımseverlik, yaşam alanına saygı, izin alma, paylaşma gibi birçok konuya değinilmiş. Biz çok sevdik.
Puan vermedi
Çizimleri çok güzel, içinde çok güzel mesajları var ve dili espirili. Biraz uzun o yüzden kitap okumayı sevmeyen bir çocuğunuz varsa biraz ertelenebilir. Yardımlaşma, tohum ekimi ve doğa döngüsü vee en önemlisi marmelatlı kurabiye tarifi var içinde daha ne olsun. Oğlumun favori ilk 5 kitabından biridir kendisi
Puan vermedi
Bir süre sanırım okuyacağım kitaplar çocuk kitapları olacak. Ama itiraf etmeliyim ki çocuk kitapları çok ama çok aşırı mutluluk ve keyif verici oluyor..bence ara ara biz yetişkinlerin icimizdeki çocuğu sevindireceği çocuk kitapları olmalı️
10/10 puan verdi
Dedektif Zebra ve güvenilir yardımcısı Nokta’yla tanışmaya var mısınız? Muhteşem ikili ilk maceralarında marmelatlı kurabiyelerin gizemli şekilde ortadan kaybolmasını araştırıyor. merakla okuduğumuz ve çok sevdiğimiz bir kitap...Hatta sonunda kurabiye tarifi de var denedik birlikte...Kurgusu harika. Çizimleri harika.Dili,fiyatı kitabın her şeyi harika.Gönül rahatlığı ile 2 yaş üzeri miniklere alabilirsiniz. Çok tavsiye ederim. Sevgiler
Dedektif ZebraGill Mclean · İş Bankası Kültür Yayınları · 2019197 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.