Sinners of Saint #0.5

L.J. Shen
Sıralamalar

2023 8. kitabı
Okunma: 17 Ocak 2023 13:16
Serinin novellasi olduğu için kısacık.. yani novella ama yinede bana hersey çok hızlı gelişti gibi geldi ..Devam edeceğim merak ettiğim karekterler var çünkü
2025 31. kitabı
Okunma: 23 Mayıs 2025 23:37
All Saint Lisesi Serisi'deki Daria ve Bailey'nin anne babasının hikayesini okuyoruz. Tabu bir Trope'a sahip çünkü öğretmen ve öğrenci ilişkisini anlatıyor. Erkek karakter reşit olsa da yapılan etik değil tabii ki orası ayrı ama şuan ki evli mutlu çocuklu hallerini bilerek okuyunca pek rahatsız etmedi. Sadece keşke yaş farkı biraz daha az olsaydı diye düşündüm. Melody All Saint Lisesi'nde ebediyat öğretmeni olan eski bir balerin. Geçirdiği bir kaza sonucu Juilliard'ı ve baleyi bırakmak zorunda kalıyor ve sevmediği öğretmenliği yapmaya başlıyor. Jamie yani James de onun öğrencisi. Bir gün bilerek Mel'in arabasına çarpıyor ama onun çarptığına inandırarak ondan sırrını saklamak için isteklerde bulunuyor. İkisi de birbirine karşı yoğun bir çekim duyuyor. Tensel olarak başlayan bu ilişkisi zamanla duygusal bir ilişkiye evriliyor. Yaşanan bir olay sonucu Jamie'nin annesi bu ilişkiyi öğreniyor ve Jamie ile Mel'i tehdit ediyor. Ama ikili bu tehditlere boyun eğmeyip birlikte kalmayı başarıp mutlu bir aile kuruyorlar. Kısa, güzel bir hikayeydi.
2021 26. kitabı
Okunma: 19 Şubat 2021 23:07
’Sinners of Saint’ serisinin 0.5 kitabı yani novellası olan ‘Defy’ı önce okumamıştım. Ne de olsa ara kitap diye düşünmüştüm, lakin Jamie ve Mel diğer kitaplarda sık sık geçen karakterlerdi, onların

L. J. ShenYazar · 19 kitap
L. J. Shen, çağdaş ve genç yetişkin romantik romanları alanında New York Times, Wall Street Journal, USA Today, Washington Post ve Amazon'da 1 numaralı çok satan yazardır. En çok kaygı dolu, karanlık kitapları ve neredeyse kurtarılamaz alfa kahramanlarıyla tanınan yazar, dişleri ve pençeleri olan peri masalları yazıyor. O, ailesi, evcil hayvanları ve içsel sorunlarıyla birlikte şirin bir sahil kasabasında yaşıyor ve okumaktan, seyahat etmekten, yemek pişirmekten ve huysuz kedisiyle vakit geçirmekten keyif alıyor.