Denek E.E.E.

20 kişi
Çok güzel
·184 syf.·
2019 157. kitabı
Başlarken adından veya okulunuz önerdiyse önyargı ile başlamanız çok normal çünkü bende de aynı durum meydana geldi. Kesinlikle kötü bir kitap değil hatta ben çok beğendim 1 günde bitirdim. Akıcı ve sürükleyici bir kitaptı mutlaka okuyun.
2023 495. kitabı
Okunma: 02 Nisan 2023 11:27
Evde Eğitilen Ekim yani kısaca E.E.E. bilime meraklı ailesinin isteğiyle bir deneyin içinde bulur kendini. Deneyde kendisine bir robot eşlik edecektir. Robotun rüya esnasında davranışları Ekimle beraber bilim insanları tarafından izlenecektir.Fakat işler istedikleri gibi yolunda gitmez. Tehlikeli bir hal alır. Bilimsel gelişmeleri sıkça takip eden, robotlara merak salmış, yazılım dünyasına meraklı bireyler kitabı alıp hemen okusun. Ufuk açıcılığıyla ve sürükleyici anlatımıyla sizi cezbedecektir. Kitabımızın en önemli mevzusu ise günümüzde yaşadığımız küresel sorunlardır. Küresel ısınma ve savaş kaynaklı göç gibi sorunlar Ekim'in rüyasında ortaya çıkmaktadır. Kitabımız sosyal mesaj vererek bu sorunlara farkındalık yaratmaktadır.
Çocuk Kitapları
2025 85. kitabı
Okunma: 09 Ekim 2025 11:07
Ekim, anne ve babasının mesleğinden dolayı çok fazla ülke ve şehir gezmiştir. En sonda da dönem ortası olduğu İçin okula kaydolmamış, anne babasının evde eğitim vermesiyle devam etmektedir. Dedesi de bu yüzden Evde Eğitilen Ekim lakabını takmıştır. Bir gün bir deneye denek olması İçin Ekim’ in ailesi başvurur. Deneyde Ekim uyuyacak ve rüyasında bir robot ona rehberlik yapacaktır. Rehberini kız seçer ve adını da Yaz koyar. İlk rüyada bir kız çocuğu farklı bir dilde, duvar dibinde oturmaktadır. İkinci rüyasında İklim değişikliği ile ilgili bir isim geçer. Bir de bir Çinli platformun üzerindedir. Üçüncü rüyasında deney grubu, deneyi sonlandırmak iste ama ailesi istemez. Bie şekilde üçüncü rüyaya uyur Ekim. Rüyanın ortasında Yaz, Çinlinin yerine geçer ve kendini çoğaltır. Amacı dünyayı kirleten insanlardır, temizlemesini de yine insanlar bulmalıdır. Bunu da Ekim’ e yükler. Ekim, sosyal medyadan bir şeyler başlatır. O sırada robotun işlemcisine girerek durdururlar. Ekim, mahalleden edindiği yeni arkadaşları Rüya ve diğerleri ile okula başlar.
2019 49. kitabı
Okunma: 20 Temmuz 2019 12:58
Denek E.E.E., ana temasını iklim değişikliği, küresel ısınma, karbon salınımı, yapay zeka konularından alan ve içerisine mülteci, göçmenlik, evde eğitim gibi konuları da dahil eden güzel bir çocuk kitabı.