Yapboz

Ephesus Yayınları
9786052064153
Ciltli

2022 1. kitabı
Merhabaa!Bugün sizlere Düşman Okullar serisinin serisinin 2.kitabının yorumuyla geldim. Bence 1.kitaptan daha akıcıydı.Aşırı aşırı komik bi kitap.Gülmekten karnım ağrıdı nerdeyse.Kitapla alakalı bir diğer sevdiğim şey de Güney kızlarının kuzey erkeklerinin altında ezilmemesi.Kitapta ara ara eğitim sistemini, adalet sistemini eleştiren cümleler var.Kadın karakter güçlü yazılmış.Bu gerçekten çok hoşuma gitti.Ama bazı saçma bulduğum olaylar oldu.Yani mesela bazı olaylarda şunu dedim:"Gerek var mıydı¿"Sanki bazı yerler kitabı uzatmak içinmiş gibi geldi. Kısacası eğer reading slumpa girdiyseniz veya canınız hiç kitap okumak istemiyorsa sizin okuma istediğinizi artıracak bi kitap.Çerezlik.Eğer bol gülmek, dostluk,aşk ve biraz heyecan istiyorsanız okuyabileceğiniz güzel bir kitap.
2023 19. kitabı
Okunma: 19 Mayıs 2023 22:27
Daha yeni bitirdim ve gercekten ilk sayfalarda hatta son on veya bes sayfaya kadar hic uzulmedim ve cok normal karsiladim amaa son sayfalari okurken birazcik aglamis olabilirim cok kotu geldi o sayfalar bana sonra duzelmeye basladi ve degisık bi sekilde bitti ucuncusune daha yeni basladim biseyleri tahmin edebiliyorum ama bazen tutmuyor cok tatli bi seri bence okunmasi lazim yani aham saham yine abartilmaz ama klasik bi kitap ben bu tur kitaplari seviyorum ve Defne'ye (bas karakter) bazen acayip sinir oluyorum en sonlarda mesela acayip seyler yapiyo ama alisiyosunuz sonradan ben begendim okunabilirr.
2021 30. kitabı
Basit, sıradan ve herkesin yazabileceği türde bir kitap. Boşuna bu kitapları satın aldığım için kendime kızıyorum. Almayın. Bir kitap için genel olarak alma güzel değildi, gibi yorumlarda bulunmayı sevmem ancak bu kitabı almayın…
2018 7. kitabı
Kitabı okurken bir yandan deli gibi bitmesini isterken bir yandan da bitmesin demekten kendimi alamadım. Ama ilk kitapta olduğu gibi konular o kadar yerli yerinde ve o kadar güzel işlenmiş ki kitabı elimden bırakamadım.. Kitabı okurken aslında film de izliyormuşsunuz gibi gözünüzün önünde olaylar canlanıyor. Ve kendinizi iyice kaptırıyorsunuz. O duyguyu yakaladığınız an gözyaşlarınıza hakim olamayabilirsiniz özellikle son 100 sayfada hüngür hüngür ağlamamak elde değil. İnanın kitabı bitirseniz bile aklınızın köşesinde yer edecek ve en mantıksız anlarda bile kitabı düşünmeye başlayacaksınız :)
2021 12. kitabı
Okunma: 20 Mart 2021 15:40
Sadece birkaç dakika içinde, hayatımız hiç beklemediğimiz bir noktaya ulaşabilir. Kısacık bir zaman dilimi, koca bir ömrü etkileyebilir. Ufacık bir an yeter tüm dengeleri bozmak için. Hiç beklemediği birinin kalbini ona açmasıyla, bu anlardan birine yakalanan Defne'nin hayatı, tahmin edemeyeceği bir yönde ilerlemeye başlar. Mantığı, kalbinin sesini bastırmak istercesine bağırırken, Defne'nin hayatı içinden çıkılmaz bir labirente dönüşür. Öte yandan Çağatay tarafından hayatı kurtarılan Su, Fatih'i aklından çıkaramayan Elif, Sıla ile benzer yönleri olduğunu fark eden Bora ve İrem'i her geçen gün biraz daha keşfeden Arda için de yaşanılanlar hiç kolay değildir. Hayatları beklemedikleri bir yönde gelişen bu insanların tek sığınağı, yüreklerindeki eksikliği bir yapbozun parçası misali dolduran dostlarıdır. Not: Yükardaki kitapin arka kismi Kitap bir serisi gibi olaylarla dolu bir kitap okumasi ve sonu deliler gibi merak ediyorum . Ve ayni zamanda bittirmek istemiyorum . Kitapi gerçek dostlar gösteriyor ve dostlar ne kadar el ele oldulari söyliyor çok hoşuma gidin bir kitap okuyanabilecek bir kitap. Keyifli okumalar diliyorum....
#irem♡arda
2020 12. kitabı
Müthiş ama defnenin seçimleri beni delirtti en heyecanlı yerinde kitabı defnenin yerine başkası anlatıyor ve ben bazı karakterleri sevemedim niyeyse..
Düşman Okullar 2
2023 12. kitabı
Düşman Okullar 2 Kitabı başlarda çok beğendim fakat ortalarına doğru çok sıktı saçma bir hal almaya başladı bence lise kitapları okumak istiyorsanız okunabilir daha macera seviyorsanız beğeneceğinizi düşünmüyorum
Wattpad Alıntıları
2018 10. kitabı
Kitabı bitmesin diye yavaş yavaş okudum o derece yani bence bu kitap bir ergenlik kitabından daha fazlası Dilara abla mütüşmel yazmış instagramdan takip ettiğim kadarıylada kendisi çooooooooook ponçik biri
2019 75. kitabı
Okunma: 20 Ekim 2019 10:42
Düşman Okullar I II~ “İnsanın, çıkmaz sokağa girdiği anda duvarı yıkacak kardeşleri olmalı yanında.” Kitapta; İki okul arasındaki düşmanlığı okuyoruz. İki okulun öğrencileri aslında çok iyi dost olabilecekken, saçma bir öfke kıvılcımını büyük bir yangına dönüştürüp, senelerce kendilerini bu yangında yanmaya mahkûm ederler. Öyle ki, birbirlerine karşı duydukları kin ve nefret, zamanla ‘Düşman Okullar’ diye anılmalarına yol açar. Bir gün, Düşman Okulların öğrencileri bir yerden sonra bu olaydan sıkılır ve de düşman olmak istemezler. Ben serinin ilk iki kitabını okudum. Kitapların ikisini de çok keyif alarak okuduğumu söyleyebilirim. Karakterleri samimi ve de başlarından geçen olaylar, davranışları ve iki okul arasındaki mücadele eğlenceliydi. Bunun dışında klişeler yok muydu kitapta? Tabii ki vardı. Olmaz mı. Çok saçma ve gereksiz kısımları (düşmanken bir anda arkadaş olmaları vb.) vardı. Biraz da yabancı dizilerden esinlenilmiş gibi geldi bana. Ama genele bakınca sevdiğim ve eğlenerek okuduğum bir kitap oldu.
2019 10. kitabı
Okunma: 01 Ocak 2019 00:00
Kitabın 1.sini okuyamadım. 1.si daha güzeldir diye düşünüyorum. Kitabın adı düşman okullar ama hepsi birbiriyle sevgili. Ve kitapta 1 sayfa Defne 1sayfa Su 1sayfa İrem....anlatım yapıyordu. Bu yönünü beğenmedim tek bir anlatıcının olması daha güzel. Kitabın içindeki olaylar saçmaydı. Yani gereksizdi. Tekrar okumayı düşünmüyorum. Sıradan bir Wattpad kitabıydı...

Dilara KeskinYazar · 9 kitap
14 Mayıs 1999 tarihinde İstanbul, Mecidiyeköy'de dünyaya gelen yazar, küçük yaşlardan itibaren kendince kısa hikayeler yazmaya, 2015 yılında ise Wattpad isimli sosyal paylaşım platformunda hikayelerini yayımlamaya başlamıştır. Eğitimini hala sürdürmekte olan genç yazar, ilk kitabı Düşman Okullar'la okurların büyük beğenisini toplamıştır. Serinin devam kitabı olan Düşman Okullar-Yapboz yazarın ikinci kitabıdır.