İnsanoğlu hayatı boyunca ben tamam oldum diyebilir mi ?
Şikayetsiz, halinden memnun kaç kişi vardır şu hayatta ?
Eserimiz yazarın güçlü kaleminden çıkmış heyecanla, düşünerek ve sorgulayarak okuyacağınız bir kitap.
Sedef hikayemizin ana kahramanı ve kendinden, güzelliğinden, duruşundan haberi olmayan bir kadın. İşinde başarılı ama arkadaş ilişkilerinde pekte başarıya ulaşamamış bir kişilik.
Yıllar önce bir trafik kazasında kaybettiği anne babasının acısıyla yanan ve kendisinin suçlu olduğu düşüncesiyle vicdan azabı çeken bir karakter.
Sedef işi gereği karadeniz taraflarına bir yolculuk gerçekleştirir ve gittiği şehirde de okuldan arkadaşı Alpay ile bir buluşma ayarlar. Buluşmaya Alpay kuzeni Gülce’yi ve Gülce’nin nişanlısı Toprak’ı da getirir.
Sedef normal bir arkadaş görüşmesi düşüncesiyle hareket ederken Toprak hayallerini süsleyen kadınla karşılaştığı hissiyle Sedef’e nişanlısının yanında yoğun ilgi gösterir.
Sedef ve Toprak’ın ilk tanışmaları bu şekilde gerçekleşir. Günler sonra Toprak, Alpay’ın babasının vefat ettiği haberiyle ki bunuda fırsat bilerek Sedef’le iletişime geçer. Toprak’ın hislerinden habersiz olan Sedef durumu pek irdelemez.
Toprak inatçı kendinden ödün vermeyen kafasına koyduğunu gerçekleştiren kişiliktir.
Sedef’i de bir şekilde etkilemek ve onunla bir ilişki yaşamak ister.
Sedef, hem Toprak’ın nişanlı olması sebebiyle hemde geçmiş yaşantılarından dolayı aşka kapalıdır. Ancak gün geçtikçe Toprak niyetini belli eder. Sedef’in tüm zorlukluklarını güçlü şairliğiyle aşmaya çalışır.
Peki Sedef , başkası ile nişanlı olan Toprak’a aşık olacak mı ?
Bu süreçte Toprak, Gülce ile ilişkisini devam ettirebilecek mi ?
İşte bu sorularımızın cevabı merakla okuyacağınız kitabımızda saklı.