(The Enslaved Duet Book 2)

Enamoured

Giana Darling
6 Kasım 2019
Giana Darling
İngilizce
E-kitap
Sıralamalar

2025 121. kitabı
SPOİLER İSTEMİYORSANIZ SADECE SON PARAGRAFI OKUYUN!!!! Herkesin kullandığı bir kızken birden bire herkesin onun zevki için uğraştığı, mutlu olsun diye kendilerini feda ettikleri şımartılmış kız
EnamouredGiana Darling · Giana Darling · 20196 okunma
2024 117. kitabı
Okunma: 26 Kasım 2024 20:46
"Kalbim senindir." "Asla geri istemeyeceğim." "Güzel, iade edilemez," Hiç umudum yoktu 1. kitaptan sonra ama keyif aldım yani ne diyeyim yazar iyi toparladı. Ama 500 sayfa için karakteleri ve anlatımı çok sevmeliyim ve bu kitapta bu eksikti. Alexander yine de sığ kaldı. Yani insan nasıl bu kadar kör olur hâlâ şaşırıyorum. Öyle yetiştirilmiş mecbur kalmış ama çocuktu o zamanlarda. Şimdi gelmiş 30 yaşına yalnış olduğunu bile bile niye bu duruma bir dur demiyorsun? Gücün de yetiyorken buna. İlla âşık olup sonra oyuncağını elinden almış bir çocuk gibi intikam peşine düşünce mi bu durumu düzelecektin? Aralarına giren dört seneden sonra yollarının yeniden kesişmesiyle ilişkileri başlıyor. Bu seferki mecburiyetten değil kendi seçimleri. Alexander'ın değişimine inanamadım. Her şeyi birilerinden öğrendikten sonra da olsa en azından bir şeyleri değiştiriyor. Ama sevgiye muhtaçlığı ne kadar istesem de hâlâ yeterli bir sebep gibi gelmiyor bana. Cosima atlattığı olaylardan sonra daha bir öz güvenliydi. Dante bebeğim bir köşede platonik duruyor bu sırada. Onun da Cosima'yla arkadaşlıkları nasıl başlamış nelerin ucundan dönülmüş onu görüyoruz. Ama Elena'ya çok haksızlık edilimiş ya. Cosima'nın da 'o zaten güçlü baş edebilir fikrinde olması üzdü. Ve çok fazla uzatımış.
2024 Okuma Raporları
EnamouredGiana Darling · Giana Darling · 20196 okunma