Güzel Oyun

Hjemme/Borte

Ah Karl ove ah
2023 1. kitabı
Okunma: 21 Şubat 2023 09:55
Bu kitapla beraber yazarın bütün kitaplarını okumuş oldum ben neden bu adamı seviyorum diye düşündürdü beni bu kitap açıkçası. Doğal içini açmış ilginç bir adam diye mi sofistike bir adam diye mi seviyorum büyük ihtimalle birincisi. Bir yerde ışık veriyor keyifle okunuyor ama sonra ben sofistike bir insanım bunu bilin yazıları başlıyor ve gereksiz uzuyor süre. sabırla okudum ama açıkçası sevmedim bu kitabı ama okuyun mutlaka öneririm Ayfer TOSYALI
Evdeyken DeplesmandaKarl Ove Knausgaard · Monokl Yayınları · 07 okunma

Karl Ove KnausgaardYazar · 15 kitap
Norveç Oslo'da doğmuş olan yazar Karl Ove Knausgaard, tüm dünyada edebi bir sarsıntı yaratan Kavgam adlı 6 kitaptan oluşan romanlar serisi ile tanınmaktadır. Kavgam'ın ilk kitabı 2009'da basıldıktan hemen sonra beş milyon nüfuslu Norveçte büyük bir sansasyon yaratarak yarım milyonluk bir satış hacmine ulaşmıştır. Serinin etkileri dalga dalga yayılarak Amerika ve Avrupa'yı derinden sarsmıştır. Kavgam kısa bir süre içinde 22 dile çevrilmiş ve Knausgaard'ı dünyanın en sıradışı edebiyat fenomeni haline getirmiştir. Yazar şu an İsveç Österlen'de yine bir yazar olan eşi Linda Boström Knausgaard ve 4 çocuğu ile birlikte yaşamaktadır.