Evinde Misafir

Hüdayi Can
Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık (KDY)

Evde Misafir Üzerine
2020 734. kitabı
Hüdayi Can, şiirleri o kadar derin ki; bir çırpıda okuyup ben bu kitabı hakkıyla okudum bitirdim demek mümkün değil. Felsefe mezunu olduğundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama oldukça düşündüren ve güçlü şiirleri var. Ben zevk aldım okumaktan. İyi ki var Hüdayi Can
Şiir
Evinde MisafirHüdayi Can · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık (KDY) · 05 okunma

Hüdayi CanYazar · 9 kitap
1973 yılında Denizli’nin Çameli İlçesi’ne bağlı Kolak Köyü’nde doğdu. İlkokulu köyünde okudu. Daha sonra Denizli, Yalvaç ve İstanbul’da yatılı okullarda okudu. 1990 yılında Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun oldu. Aynı yıl girdiği M. Ü. Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü 1994 yılında bitirdi.  Hilal Hanımın eşi, Zeynep Bike, Neval Begüm ve Vehbi'nin babası. ESERLERİ“Dağlı Düşler” (şiir, İstanbul, 2002) , “Aynalar, Pencereler ve Elmalar” (anlatı, İstanbul, 2002) , Pratik Türkçe Öğretim Teknikleri (eğitim, İstanbul, 2003; Ercan Taşdemir ve Nesrin Bilkan’la) , “Firuze; Cama Vuran Kelebek” (roman, İstanbul, 2005) , "Müstear Yaşamak" (roman, İstanbul, 2008) , "Oksuz Kirpi" (roman, İstanbul, 2011) , "Solmayan Çiçekler - Kız Kardeş" (çocuk, İstanbul, 2013)