Fever #3

8.510 üzerinden
208 kişi
·413 syf.·
2015 60. kitabı
Beş kitaplık serinin üçüncü kitabına kadar ne kişi bağlantıları ne de olay bağlantıları kurabiliyorsunuz. Barrons tam bir muamma zaten kimi zaman iyi adam gibi gelirken kimi zaman emin oluyorsun karanlık tarafta olduğuna. Yazarımız çok güzel ters köşe yapıyor bir hafta gibi sürede bütün seriyi bitirdim ve üzerinden epey zaman geçti ama hala net bir şekilde anımsıyorum detayları. Keyifli okumalar.
3. devam kitap
2020 10. kitabı
Okunma: 04 Ekim 2020 15:30
3. kitabı da bitirdim. açıkçası aşkın azlığı ve olayların uzunluğu sıkıcıydı. evreni ve barrons un ne olduğunu merak ettiğim için okudum. Yani kitap akıcı ama yarısından sonra atlaya atlaya okudum çünkü asıl olay yerine yan olaylar çok sıkıcı gelmeye başladı. Kesinlikle çok daha kısa olabilecek bir kitap, kendimi 2 saatlik dizi izliyor gibi hissettim. kitap olayın ortasında bitiyor. 2. kitapta öyle bitmişti yani 1,5 sayfada anlatılacak ve yeterli de olacak olaylar detaylı 7,8 sayfa anlatılıyor ve bu beni bunalttı. aslında seriyi burada bitirecektim fakat 4. kitabın ilk 10 sayfası beni sardı çok can sıkıcı olmazsa okuyacağım çünkü yine tarif edemeyeceğim bir akıcılığı var.
İntikam AteşiKaren Marie Moning · Epsilon Yayınları · 2012568 okunma
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
O nasıl final yaa
2021 79. kitabı
Okunma: 16 Temmuz 2021 22:18
İNTİKAM ATEŞİ / KAREN MARIE MONING Vay canına şu an fena halde şoktayım.Kan Ateşinde olduğu gibi bu kitapta da Mac ve diğerleri Sinsar Dubh’u arıyor.Kendisi kitap görünümlü bir canavar.İnsanları yönetebilen onlara istediğini yaptıran bir yanı var ve kimi isterse ona kitabı( kendisini) aldırıyor ve Dublin’de önü alınamayan cinayetler silsilesi yaşanıyor.Mac bu cinayetleri takip ederek izini sürmeye çalışıyor ve bu uğurda peşinden ayrılmayan dedektifle iş birliği içine giriyor.Tabi biraz hileye başvurarak bunu yapıyor ama cidden fena taktikti.Başka türlü şehirde gezen insan görünümlü melunların ve insanların göremediği diğer yaratıkların varlığına asla inanmazdı.Öte yanlar Mukaddes prens Vlane bir yandan Barrons öteki yandan Sihde kahinleri başka bir yerden he unutmadan Lord Master ayrı bir yerden Mac’in peşinde kitabın (Sinsar Dubh) izini sürüp kendilerine getirmelerini istiyorlar.Kız resmen cehennemin ortasına düştü.Herkes bir yerden çekiştiriyor.Ama Mac’de az değil hepsine ayrı oynuyor resmen.Lord Master hariç diğerleriyle iş birliği içinde ama onlara da doğru bilgileri tam olarak vermiyor.Çünkü hiç birine tam olarak güvenmiyor.Kardeşi Alina’nın düştüğü hataya düşmek istemiyor haliyle oldukça temkinli hareket ediyor.Açıkçası yarısını geçtikten sonra biraz sıkılmaya başlamıştım.Hep aynı olay etrafında döndüğünü düşünmeye başlamıştım.Kitabın peşindeler izini buluyorlar Mac hepsini yanlış yönlendiriyor, Vlane yani Fae Prens ile sürekli egzotik yerlerde güneşlenip bir yandan da sorulara cevap arıyor, Barrons’dan kendini geliştirmek adına dersler alıyor falan sürekli bu döngüde olunca birde çok fazla bir bilgi edinimi de olmayınca sabırsızlanmaya başlamıştım.Taki o finale kadar.Son sayfalar öyle dorukta öyle heyecanlıydı ki o başta döngü dediğim yerleri unuttum
2024 17. kitabı
Okunma: 12 Şubat 2024 23:58
Ah bu kitap ve bu kitabın sonu Seri asıl bu kitaptan sonra başlıyor. Ama bu sonu atlatabilirseniz Ateş Serisi üçüncü kitabının yorumu ile geldim Daha öncesinden okumama ve her şeyi bilmeme rağmen yine her zamanki gibi beni kendisine çekti, çıkamadım resmen Çok seviyorum bu seriyi, net Ama emin olun bundan sonraki kitaplar bol aksiyon, macera ve tutku ile dolu olacak. . Neyse gelelim bu kitabımıza ve konusuna. Mac, ablası öldüğünden beri onun günlüğünü arıyor ama günlük kayıp ve şimdi birisi günlükten sayfaları Mac’in kapısına bırakıyor. Okudukları ile intikamı daha da alevlenirken Dublin’de de Faeler cirit atıyor. Mac, hala kime güveneceğini bilemiyor. Herkes onun kitabı hissetme becerisine muhtaç ama kimin kitapla ne gibi bir kötülük yapacağı belli değil. Onu herkesten önce bulmalı ve kartlarını iyi oynamalıdır. Barrons’un ne olduğu hala büyük bir gizem. Seelie prensi V’lane’de kitabı bulmak için Mac’e ihtiyacı olduğundan onun istediği her şeyi yapıyor. Sidhe Kahinleri cephesinde de işler epey karıştı. Dani ile dostluğunu pekiştirirken diğerleri ve tabi başlarındaki Rowena ondan nefret ediyor. Ablasını tanıdığını söyleyen Christian’da Mac’den bişeyler istiyor. Sinsar Dubh kitabı felaketlere yol açmaya devam ederken Mac sonunda onunla karşılaşıyor ve gördükleriyle şok oluyor. Fakat bundan çok daha büyük bir tehlike kapıda. Eğer şehrin duvarları yıkılırsa şehir Unseelielerle dolacak ve bunun önüne geçebilecek ritüelleri gerçekleştirmeleri gerekiyor. Peki o gün ne büyük felaketler yaşanacak dersiniz? Bunlara kimler sebep olacak? Çok daha fazlası ile birlikte okuyup öğreniyoruz.
İntikam AteşiKaren Marie Moning · Artemis Yayınları · 2023568 okunma
2020 68. kitabı
Okunma: 10 Aralık 2020 21:43
Geçiş kitabıydı. Olaylar birbirini çok tekrar etti ve sıkıldım. Barrons'un ne olduğunu tahmin etmekle birlikte gereksiz gizemi beni bunalttı. Üçlü seks kısmı ise çok cüretkardı ve tek olay buydu.