Fever #3

Faefever
İngilizce

·413 syf.·
2015 60. kitabı
Beş kitaplık serinin üçüncü kitabına kadar ne kişi bağlantıları ne de olay bağlantıları kurabiliyorsunuz. Barrons tam bir muamma zaten kimi zaman iyi adam gibi gelirken kimi zaman emin oluyorsun karanlık tarafta olduğuna. Yazarımız çok güzel ters köşe yapıyor bir hafta gibi sürede bütün seriyi bitirdim ve üzerinden epey zaman geçti ama hala net bir şekilde anımsıyorum detayları. Keyifli okumalar.
3. devam kitap
2020 10. kitabı
Okunma: 04 Ekim 2020 15:30
3. kitabı da bitirdim. açıkçası aşkın azlığı ve olayların uzunluğu sıkıcıydı. evreni ve barrons un ne olduğunu merak ettiğim için okudum. Yani kitap akıcı ama yarısından sonra atlaya atlaya okudum çünkü asıl olay yerine yan olaylar çok sıkıcı gelmeye başladı. Kesinlikle çok daha kısa olabilecek bir kitap, kendimi 2 saatlik dizi izliyor gibi hissettim. kitap olayın ortasında bitiyor. 2. kitapta öyle bitmişti yani 1,5 sayfada anlatılacak ve yeterli de olacak olaylar detaylı 7,8 sayfa anlatılıyor ve bu beni bunalttı. aslında seriyi burada bitirecektim fakat 4. kitabın ilk 10 sayfası beni sardı çok can sıkıcı olmazsa okuyacağım çünkü yine tarif edemeyeceğim bir akıcılığı var.
O nasıl final yaa
2021 79. kitabı
Okunma: 16 Temmuz 2021 22:18
İNTİKAM ATEŞİ / KAREN MARIE MONING Vay canına şu an fena halde şoktayım.Kan Ateşinde olduğu gibi bu kitapta da Mac ve diğerleri Sinsar Dubh’u arıyor.Kendisi kitap görünümlü bir canavar.İnsanları yönetebilen onlara istediğini yaptıran bir yanı var ve kimi isterse ona kitabı( kendisini) aldırıyor ve Dublin’de önü alınamayan cinayetler silsilesi yaşanıyor.Mac bu cinayetleri takip ederek izini sürmeye çalışıyor ve bu uğurda peşinden ayrılmayan dedektifle iş birliği içine giriyor.Tabi biraz hileye başvurarak bunu yapıyor ama cidden fena taktikti.Başka türlü şehirde gezen insan görünümlü melunların ve insanların göremediği diğer yaratıkların varlığına asla inanmazdı.Öte yanlar Mukaddes prens Vlane bir yandan Barrons öteki yandan Sihde kahinleri başka bir yerden he unutmadan Lord Master ayrı bir yerden Mac’in peşinde kitabın (Sinsar Dubh) izini sürüp kendilerine getirmelerini istiyorlar.Kız resmen cehennemin ortasına düştü.Herkes bir yerden çekiştiriyor.Ama Mac’de az değil hepsine ayrı oynuyor resmen.Lord Master hariç diğerleriyle iş birliği içinde ama onlara da doğru bilgileri tam olarak vermiyor.Çünkü hiç birine tam olarak güvenmiyor.Kardeşi Alina’nın düştüğü hataya düşmek istemiyor haliyle oldukça temkinli hareket ediyor.Açıkçası yarısını geçtikten sonra biraz sıkılmaya başlamıştım.Hep aynı olay etrafında döndüğünü düşünmeye başlamıştım.Kitabın peşindeler izini buluyorlar Mac hepsini yanlış yönlendiriyor, Vlane yani Fae Prens ile sürekli egzotik yerlerde güneşlenip bir yandan da sorulara cevap arıyor, Barrons’dan kendini geliştirmek adına dersler alıyor falan sürekli bu döngüde olunca birde çok fazla bir bilgi edinimi de olmayınca sabırsızlanmaya başlamıştım.Taki o finale kadar.Son sayfalar öyle dorukta öyle heyecanlıydı ki o başta döngü dediğim yerleri unuttum
2024 17. kitabı
Okunma: 12 Şubat 2024 23:58
Ah bu kitap ve bu kitabın sonu Seri asıl bu kitaptan sonra başlıyor. Ama bu sonu atlatabilirseniz Ateş Serisi üçüncü kitabının yorumu ile geldim Daha öncesinden okumama ve her şeyi bilmeme rağmen yine her zamanki gibi beni kendisine çekti, çıkamadım resmen Çok seviyorum bu seriyi, net Ama emin olun bundan sonraki kitaplar bol aksiyon, macera ve tutku ile dolu olacak. . Neyse gelelim bu kitabımıza ve konusuna. Mac, ablası öldüğünden beri onun günlüğünü arıyor ama günlük kayıp ve şimdi birisi günlükten sayfaları Mac’in kapısına bırakıyor. Okudukları ile intikamı daha da alevlenirken Dublin’de de Faeler cirit atıyor. Mac, hala kime güveneceğini bilemiyor. Herkes onun kitabı hissetme becerisine muhtaç ama kimin kitapla ne gibi bir kötülük yapacağı belli değil. Onu herkesten önce bulmalı ve kartlarını iyi oynamalıdır. Barrons’un ne olduğu hala büyük bir gizem. Seelie prensi V’lane’de kitabı bulmak için Mac’e ihtiyacı olduğundan onun istediği her şeyi yapıyor. Sidhe Kahinleri cephesinde de işler epey karıştı. Dani ile dostluğunu pekiştirirken diğerleri ve tabi başlarındaki Rowena ondan nefret ediyor. Ablasını tanıdığını söyleyen Christian’da Mac’den bişeyler istiyor. Sinsar Dubh kitabı felaketlere yol açmaya devam ederken Mac sonunda onunla karşılaşıyor ve gördükleriyle şok oluyor. Fakat bundan çok daha büyük bir tehlike kapıda. Eğer şehrin duvarları yıkılırsa şehir Unseelielerle dolacak ve bunun önüne geçebilecek ritüelleri gerçekleştirmeleri gerekiyor. Peki o gün ne büyük felaketler yaşanacak dersiniz? Bunlara kimler sebep olacak? Çok daha fazlası ile birlikte okuyup öğreniyoruz.
2020 68. kitabı
Okunma: 10 Aralık 2020 21:43
Geçiş kitabıydı. Olaylar birbirini çok tekrar etti ve sıkıldım. Barrons'un ne olduğunu tahmin etmekle birlikte gereksiz gizemi beni bunalttı. Üçlü seks kısmı ise çok cüretkardı ve tek olay buydu.
İntikam AteşiKaren Marie Moning · Epsilon Yayınları · 2012568 okunma
İnanılmaz heyecanlıydı elimden bırakamadım. Yazarın her kitapta kendini nasıl geliştirdiğini görmek çok hoş. Gerçekten ilk kitaba katlanmaya değer. :D
·413 syf.·
2023 113. kitabı
İşlerin iyice karıştığı ve Barrons’un ise hem daha acımasız hem de daha kıskanç olmasını okumak keyifli. Mac’ın bazı hareketleri hem çok hoşuma gidiyor hem de çok sinirimi bozuyor. Kitabı elime aldığım gibi birkaç saat içinde bitirdim, hem akıcı hem de merak dolu devam ediyor. Kitabın sonu öyle bir yerde bitti ki… Gölgeler sizden gerçekten nefret ediyorum. Serinin devamında ne olacağını açıkcası çok merak ediyorum.
2023 Okuma Raporları
2024 16. kitabı
Okunma: 25 Ocak 2024 14:54
Selam Dur durak bilmeden Ateş Serisini okumaya devam ediyoruz. Ve üçüncü kitabımız #intikamateşi ile geldim bugün sizlere. Serinin her kitabını seviyorum ama bu kitap biraz daha özel benim için. Çünkü bir nevi dönüm noktası diyebiliriz bu kitap için. Okurken üst üste şoklar geçirdiğim, elimden bırakıp tekrar aldığım ve okuduklarımı yanlış mı algıladım diye arkadaşlarımı aradığım bir okuma olmuştu. Hala aynı hissiyatla okumanın büyüsü de her seride bulunmaz diye düşünüyorum. Ablasının ölümünü araştırmak için Dublin'e gelen MacKayla artık iyice şehre alışmıştır. Yavaş yavaş alıştığı fantastik evrene ve ailesiyle ilgili geçmişteki sırlara kavuşmuştur. Barrons ile birlikte kutsal emaneti ararken tüm Dublin ve Fae alemi onun peşindedir. Çünkü o kutsal emanetlerinin yerlerini tespit edebilen bir Sidhe Kahinidir. Hayatına her an yeni giren kişilerle cevap bulmaya çalışırken asıl en büyük sır birlikte yaşadığı Barrons'tur. Tabikii onun karanlık kişiliği henüz açığa çıkmadı. Karanlık taraftaki gölgeler bile ondan korkarken Barrons büyük bir gizemdi. Ve benim dönüm noktası diye belirttiğim olaylar Mac'i değiştirirken Barrons her anlamda onun yanında ve bu durumdan da kurulduğunda artık kim onları durdurabilir ki.... Seride üçüncü kitaba kadar okuyanlar için söylemek istediğim bir şey var ki daha hiç bir şey görmediniz.. Asıl olaylar bundan sonra başlıyor... Bir fincan kahve yapın arkanıza yaslanın ve bu seriyi okumaya devam edin derim.... Tabikii tavsiyemdir, zaten okumayan çok şey kaçırıyor demektir......
2021 7. kitabı
Sonuna şok oldum gerçekten. Serinin son 2 kitabı nasıl devam edecek merak ediyorum. Yayınevi değişikliği olduğu için devamını bir iki hafta sonra okuyacağım.
2024 12. kitabı
Okunma: 22 Ocak 2024 20:06
Aklında belirli bir araç var mı Bayan Lane?" "Viper." "Onu almana neden izin vereyim?" "Çünkü bana borçlusun." "Sana neden borçluyum?" "Sana katlandığım için." Ateş serisini okumaya başladığınızda peş peşe bitiriyorsunuz kitapları. Her son bir sonraki olayları merak etmenizi sağlıyor. İntikam Ateşi öyle bir yerde bitiyor ki şimdi ne oldu? Bunlar kim? Mac ve Barrons'u neler bekliyor sorularıyla kafanız bir milyon oluyor Bu kitapla seri şimdi başlıyor diyebiliriz. Mac& Barrons dünyasına hoş geldiniz diyorum. Ablasının ölümüyle Dublin'e gelen Mac kendini bambaşka olayların içinde bulmuştu. Mac sidhe kahini olduğunu, ailesi olarak bildiği insanlara ablasıyla evlatlık verildiğini öğrenmişti. En tehlikeli kutsal emanet dünyada serbest dolaşırken onunla iletişim kurabilen tek kişidir. Bu da herkesin Mac'in peşinde olması demekti. Ama Jericho Barrons varken ona kimse zarar veremezdi. V'lane bir yandan MacKeltar'lar bir yandan Mac'in kafasını karıştırırken asıl soru Barrons kim? Gördüğünüz gibi seriyi okurken sorular cevaplanacak sanıyorsanız ama kafanız daha çok karışıyor Barrons hemen öğreneceğiniz, çözeceğiniz biri değil. Sabırla seri okumaya devam edin. Ben her şeyi öğrendiğim için size rahat rahat bunu söyleyebiliyorum Bu kitapta bazı şeyler açığa çıkıyor: Sinsar Dubh kitabı, Jerichi Barros, Mac'ın kendisi ve iki alem arasındaki duvar hakkında yeni bilgiler; her şeyin oldukça kötüye gitmesiyle yaşanan kaos ve Mac'ın yaşadığı oldukça kötü anlar... Resmen olayların kitabı oldu. Ve kitabın konusu da oldukça akıcı ilerliyor. Gözüm kapalı tavsiyemdir okuyun.

Karen Marie MoningYazar · 20 kitap
Karen Marie Moning, 1964 yılında Cincinnati, Ohio'da Anthony R. ve Janet L. Moning çiftinin kızı olarak doğdu. Toplum ve hukuk lisans derecesi ile Purdue Üniversitesi'nden mezun oldu. Tam zamanlı bir yazar olmadan önce, barmen, bilgisayar danışmanı ve sigorta uzmanı olarak çalıştı.