Funny Story

Berkley
İngilizce
Ciltli

2025 12. kitabı
Romantik kitapları okurken genelde önyargılı olurum. Çok fazla klişeler ve çok fazla göz devirmelerle geçer. :) Ama bu kitabı gerçekten sevdim! Çok güzel bir şekilde yazılmış, aşırı akıcı,diyaloglar eğlenceli ve karakterlerin tamamen mükemmel olmadığı, onları okurken “aa evet ben de bunu hissettiğim olmuştu” diyebileceğiniz gerçek hayattan da duyguları barındıran bir kitap olmuş. Sanırım artık bundan sonra romantik kitaplara bir şans verebilirim Ah bir de Miles.. Bence çoğumuzun aradığı kişi sensin :)
2025 2. kitabı
Okunma: 11 Ocak 2025 00:53
Bu yılın ilk ingilizce e-pub'ını bitiridim, hayırlı uğurlu olsun. Uzun zamandır böyle tatlı ve okuması aşırı zevkli bir kitap okumamıştım. O kadar çok beğendim ki anlatamam... Hem yazarın dilini hem hikayenin gidişatını hem de karakterleri çok ama çok beğendim. Bundan sonra bu yazarın bütün kitaplarını okumaya karar verdim. Gelelim bu güzel kitaba. Kitabın arkasında aslında konusunun tamamı yazılmış ama bence siz okumadan başlayın derim. Yoksa biraz büyüsü kaçıyor. Ben çok kısaca şunu yazayım baş kahramanımız Daphne neredeyse nişanlısı Peter ile evlenecekken aniden terk edilmesi ile şoka uğrar. Peter'in onu terk etmesinin arkasında duran kişi ve Daphne'nin yeni ev arkadaşı Miles sizi biraz şoka uğratabilir. Bütün karakterlerin birbiri ile olan bağlantısı aynı kitabın adı gibi "komik bir hikaye". Bence şu sıralar kafa dağıtmak istiyorsanız ve gerçekten biraz da olsa farklı bir hikaye okumak istiyorsanız bu kitaba şans verin derim. Ayrıca dili çok ağır gelmedi bana. Zaten bu şekil romance kitapları okumaya alışkınsanız bu kitap çok ağır gelmez size.
2025 48. kitabı
Okunma: 12 Kasım 2025 01:26
Konusu, Daphe'nin nişanlısından düğünden bir hafta önce ayrılması ile başlıyor. Peter, en yakın arkadaşı Petra ile bekarlığa veda gecesinde Daphne'yi aldatıyor ve hata yaptığını düşünüp Daphne'yi terk ediyor. Daphne'de kendini Petra'nın sevgilisi Miles'in evinde buluyor. Olaylar buradan başlıyor. Bu kitabın sesli kitap versiyonu önerilmişti ve oradan dinleyerek okudum. Hatta dayanamdığım için son kısımları kendim okuyarak bitirdim. Söylemem lazım cidden sesli kitap versiyonu çok güzel. Hikayesi tipik ama olayları anlatış tarzı, mizah ve karakterleri bu kitapta çok beğendim. Emily Henry'nin kalemini beğeniyorum. Bu kitap "Book Lovers (Kitap Kurtları)" kadar popüler olmasa da ondan daha güzel bir yazıma ve hikayeye sahip. Ayrıca acayip akıcı bir kitap. Kitabı Daphe'nin bakışından görüyoruz, iç sesi ve duyguları gerçekci ve güzeldi komikti bilmiyorum çok hoşuma gitti. Miles'ın karakteri, Harvey, Asleigh, Julia kitap iki kişi çerçevesinde olsa da herkes payına düşen anlatıma sahipti. Bence kitabın en güzel yanı anlatımıydı. Miles ve Daphe'nin arkadaşlığı,birbirini yavaşça tanıması güzel yazılmıştı. Bu kitabı ve sesli versiyonunu kesinlikle Emily Henry sevenler için yada kitabın konusunu ilgisi çekenler için öneririm. Sevgiler. Adios.
2025 2. kitabı
Okunma: 28 Ağustos 2025 00:00
This is the 4th Emily Henry book I have read and I don’t know if I liked it as much as I did the others. I think the writing is starting to feel familiar. I loved the characters on their own, and I also liked the way they deal with struggles and their friendships. But I can’t say I liked the romance so much. I loved the male interest; he tries to make her stay and show her good places so that she would love it there and wouldn’t leave?? helal. I related to some of the protagonist’s struggles, but I felt like this is not how the real world works as she solves them.. birisi the story wasn't even funny??? yazmış goodreadste. haklı.
Funny StoryEmily Henry · Berkley · 20248 okunma