Geç Kalmış Aşk

Orijinal Adı:
Falling in Love Again
Sıralamalar

2021 119. kitabı
Kitabın samimi bir yanı vardı. Duygular, olayların akışı kitabı hızla okumaya olanak sağlıyor. Ayrıca hikayesini de sevdim. Bu puanı da sırf bu nedenle verdim. Ama eleştireceğim de çok nokta var. Öncelikle kitabın tanıtım yazısı çok yetersiz kalmış. Ben arka yazıyı okuyunca bambaşka bir hikaye beklemiştim. Ayrıca kitaptaki kötü karakter de nerede saklandığı da açıkça ortadaydı. Ama kitabın sonuna kadar akıllarına bile gelmedi. Doğrular ve yanlışlar çok karışmıştı. Ana karakterler gerçekten kızmaları gereken durumları kolayca atlatırken, mantıken daha önemsiz noktaları çok büyütüyorlardı. Kitap okunur mu? Çerezlik olarak evet.
2022 2. kitabı
Çerezlik , hos konusu olan bir kitap .John 'nun yaptıkları bir kadın icin çok ağırdı.Kitapta malory'e cok üzüldüm.Johnun bencil istekleri olmasa ,yalan üzerine kurulu evliligi devam ettirmeseydi malory 'nin farklı bir hayati olabilirdi.John'nun özrü bile kendini savunmasıydi.Bana kalırsa malory thomas ile evlenseydi beni daha mutlu ederdi.
2020 125. kitabı
Kitap güzel başlamadı. Ikisi de istemediği bir evlilik yapan çiftimizde erkek o kadar sorumsuz ki karısını düğün günün de teketti. Yıllar sonra karısıyla karşılaştığında onu unutmuş olduğunu görmekte çok sinir bozucuydu. Ve bir anda karısından ayrılmak istemediğini farkediyor;bunun için uğraşırken aynı zamanda büyük bir kaçma kovalamaca içine girmek zorunda kalıyorlar. Daha iyi tarihi aşk romanları okudum ama bu romanda okunurlar arasında. Sadece erkeğin haksız tavrı beni biraz soğuttu yalan yok:)Iyi okumalar...
2016 97. kitabı
Okunma: 05 Ekim 2016 00:00
Okuduğuma değdi mi, hem de nasıl. Cathy, nasıl kadın karakter yazacağını biliyor. Mallory, en sevdiğim karakteri oldu. Yaşadıklarından ötürü sonuna kadar haklıydı. Sevdiğim diğer yönse ortamdaki samimiyet ve sıcaklık. 336 sayfa boyunca bu konuda bir an bile düşüş yaşanmadı. Yine de araya serpiştirilen bazı gerçekçi durumlar da ayrı güzeldi. Ama John'un kafasını kırmak istiyorum. Gördüğüm en sorumsuz erkek John'du. 7 sene boyunca askerlik yaptı diye kendini her şeye hakim sanan John, sefalete düşünce paçası da düştü. Karısı, anca 7 sene sonra karşılaştıklarında aklına geliyor. Hatta bana kalırsa evli olduğunu bile unutmuştu. Tabi, Mallory'den etkilenen John bir anda ona koca olmaya karar verdi. Dediğim gibi, sorumsuz ve düşünceleri dağınık biri. Kitaba puanımı 10 vermiş olsam da yazarın başka bir kitabı olan Hayaller Gerçek Olunca'daki yorumumu yineliyorum: Pegasus bu yazarın kitabını çıkarmasın. Goodreads'ta kitaplarına puan veren sayısı çok az ve yorum yapanlar da genelde orta dereceli buluyor kitapları.
2020 7. kitabı
Okunma: 19 Şubat 2020 20:57
Yazarı sevenlerden şimdiden özür diliyorum çünkü bu bir karalama yazısı olacak. Öncelikle bu kitaba başlama sebebimi açıklayayım, bu yazarın kitaplarını almadan önce burdan inceledim ve özellikle bu kitap fazlasıyla ilgimi çekmişti çünkü bir arkadaş erkek karaktere ( Jhon) öyle böyle saydırmamış nerdeyse karşısına çıksa kafa göz dalacak o derece bende sırf bu yüzden birde ben bakayım ne yapmış bu kdar kabahati neymiş kendi gözlerimle göreyim dedim aldım. Ama almasaymışım daha iyiymiş. Bana göre Jhon en başında kızı bırakmakla en mantıklı olanını yaptı (çünkü kız daha 17 yaşında ilk evlendiklerinde) çok hak verdim. Aradan 7 yıl geçti adamın paralarına herşeyine icra gelince gelinimiz ortaya çıkıyor ve adam görür görmez diyorki bu benim karım ve öyle kalsın daha bi dur bismillah ilk gün terketmişsin kızı tanımıyosun önce tanı. Her neyse kıza gelince ben bütün öfkemi ona kusucam çünkü ben onunkadar şımarık birini daha görmedim adam ne yapsa yaranamadı. Ama sonra 200’lü sayfalara gelince bunlr birden bire aşık oldular ama hikayeye göre daha bir hafta geçti. Hani böyle zamanlarda yazar karakterlere neden nasıl ne zaman oldu diye sorular sordurur. Ben o zamandan beri aynı soruları soruyorum kitap bitti hâlâ cevabımı bulamadım. Bana göre Jhon ve Mallory Best Friends Forever kıvamında kalmalılar çünk aralarında sevgi tutku en önemliside aşk yok. Bu yazarın ilk defa kitabını okuduğum için bunun böyle olmasının sebebi yazarın hikayeyi kaleme alış biçimi mi yoksa çevirmenin düzgün çevirememesimi bilemiyorum. Çok boş geldi bana duyguların altı çok boş kalmış bana vermek istediği aşk geçmedi. Özetlemem gerekirse hikaye güzel ama yazımı olmamış.
2017 8. kitabı
Okunma: 02 Şubat 2017 17:03
Tam tatilde kafa dagitmak icin okunacak kitap bence.Bazen kızın hareketlerini anlamsiz bulsam da icinizi isitacak bir roman.Sevdim bu yazari.Historical bolumume ekledigim bir yazar oldu.
2016 637. kitabı
Okunma: 01 Kasım 2016 23:01
Bu tarzda yazılmış kitaplarla aynı duyguları anlatsada olayların gelişimi ve kurgusu bakımından daha farklıydı. Eğlenceli ve sürekleyici bir anlatımı var. Zorla evlendirilimiş çiftimizin 7 yıl sonraki buluşmalarını merak ediyorsanız eğlenceli bir kitap sizi bekliyor.

Cathy MaxwellYazar · 6 kitap
Maxwell, ilgi odağına yabancı değil. Üniversiteden mezun olduktan sonra, Cathy bir haber yayıncısı olarak başladı. Daha sonra, haber yapmakla karşılaştırıldığında raporlamanın sıkıcı olduğuna ve donanmaya katıldığına karar verdi. Cathy, Pentagon ile bir tur da dahil olmak üzere Deniz zekâsında başarılı bir görevden sonra yazmaya devam etti. Şimdi, onun kredisine 30 roman romanı (ve beş antolojisi) var; bunların çoğu New York Times ve USA Today kitle pazarında en çok satanlar listeleri üzerinde önemli zaman geçiriyor . Cathy'nin nadir bir derecede hedeflerine ulaşmayı başardığı açıktır! Bu Olathe doğumlu Kansas, şimdi Virginia'da çocuklarla, atlarla, köpeklerle ve kedilerle ikamet ediyor. Sevdiği hayvanları yazmadığında ya da eğitmediğinde, bir çok yerel hayır kurumuyla meşgul olması ya da bir sonraki romanını araştırmak için çantalarını paketlemesi muhtemeldir. Cathy'nin sloganı "seyahat lambası" ve tüm dünyadaki hayranlarıyla buluşmayı seviyor.