Herkese merhaba,
Kanlı mafya günlüklerinin 2. Kitabını bittirdim. Veee yine hayal kırıklığı bittirdim. Kitapta duygu anlamında hiç bir şey yoktu. Aşk – sevgi- fedakarlık (çok az) vb.. şeyleri bu kitapta yoktur.
Kitabın konusu gelirsek; anlaşmalı evlilik konusu olan mafya kitabımızıdr. Dante kendisi bir Capo, karısının ölümünden geçen 4 yıl boyunca kimse ile olmamış ama aile ve mafyalık yüzünden evlenmesi gerektiği ikna olup, Kocası öleli 1 sene olmamış Valentian ile anlaşmalı bir şekilde evlenirler.
En sevdiğim konulardan biridir. Ama asla olmamış ne amaçla yazdı bu kitabı merak ediyorum yazarın.
SIFIR DUYGU OLAN BİR KİTABI BİR YAZAR NEDEN YAZAR?
Bu soruya cvp istiyorum. Mafya-aşk türü olan bu kitapta, aşk asla yok, mafyada yani tuz serpiştirilmişti. Dante’nin capo olduğunu söyledikleri için biliyoruz, bu dahil herhangi hiç bir şey yok. Duygusuz-soğuk navale-asla sevilmeyecek bir tip kendisi, asla sevmedim. Ölen karısına takıntılı olan bir adam....Kitap zaten Val üzerinden anlatılıyor, onun tek istediği, ilk evliliğinde olmayan seks hayatını, dante ile yaşamak... onunda tek istediği bu... 250 sayfalık kitapta tek bir tane aşk sahnesi yok, sevgi ile , aşk ile duygulardan asla bahsedilmiyor. Bir tek son sayfalara doğru kız karakter sevdiğim erkek ve seni seviyorum diyor bir yer o kadar. Dante ise asla böyle bir söz sonra Val karşı herhamgi bir duygu fılan asla hissedilmiyor cunku yok... Hele kadına itham ettiği bir şey şerefsizlik üzerine ödül aldı benden. Sen kim köpek? Cocuk benden mi? Diye soruyorsunn p**ç... nasıl sinirlendim. Zaten val salak , iki konuşmadı sonra hemen gitti sevişttiller. Biri gurursuz biri şerefsiz....
Aslında kitap 5 puandır. 1 puan da kitabının okutmasaydı ne olacak dıye okuyorsun kitabı bittiyor.
Kısaca begenmedim. Seriyede şuanlık