Günahsız

Mayıs 2017
Epsilon Yayınları
Sıralamalar

2021 10. kitabı
Konusuna baktığımda içeriğini az çok tahmin etmiştim aslında. Şu sıralar çok fazla tarihi kurgu okumaya başladım ama sıkıldığım da söylenemez. Leydi Burke ve Emily arasındaki olaylar çok zekice kurgulanmıştı. Darling Vikontunun daha farklı davranmasını bekliyordum aslında ancak o, okuduğum pek çok kitaptaki erkek karakterin aksine gayet kibardı. Her şeye rağmen. O dönemdeki insanların konuşma tarzında genel olarak bir kibarlık var zaten. Olaylar Darling Vikontunun kız kardeşinin ölmesi üzerine gelişiyor. Leydi Celia Burke de Darling Vikontunun kız kardeşinin en yakın arkadaşı. Bir günde bitirdiğim, okurken keyif aldığım bir kitap oldu.
Günahsız
2023 32. kitabı
Kitabın en başından itibaren entrika,şantaj,aşk,hırs eksik olmuyor .Konu bir yıl öncesinde ölen Emily ile başlıyor.Tarihi romanlardan hoşlananlar için iyi bir deneyim.Ama içinde cinsel içerikler olduğu için 18 yaş ve üzeri kişiler için uygun olur.
Roman
2025 32. kitabı
Bayadır historical romance okumadığımı fark ettim. Maalesef öyle sevdiğim bir roman olmadı. Kitap bir gizemle başlıyor ancak tam olması gerektiği gibi devam etmedi bence. Maalesef sevemedim. Yazarın diğer kitaplarını da okumayacağım.
2017 117. kitabı
Ay resmen sıkıntıdan öldüm öldüm dirildim! İntihar etmek istiyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum. Konusuna gelince esas oğlanın kız kardeşi intihar eder, intihar sebebi ise samimi okul arkadaşının ona yaptığı hatadır. Kahramanımız da kız kardeşinin intikamını almaya kararlıdır.
Puan vermedi·406 syf.·
2019 22. kitabı
Ara vererek okuduğum bir roman oldu. Okunmayacak kadar kötü değildi ancak çok fazla gereksiz yere uzatıldığını düşünüyorum. Ayrıca olaylar da ağır ilerliyordu. Konusu güzeldi ama ne bileyim beni pek sarmadı. Sadece son sayfaları okurken biraz heyecanlandım o kadar. Okumasanız bir şey kaybetmezsiniz.
2020 99. kitabı
Okunma: 10 Ekim 2020 23:30
Çok severek ve beğenerek okuduğum bir kitaptı Bu Adam Onun Felaketi Olabilir… Celia Burke, can sıkıcı bir mektup aldığından ve uygunsuz erkeklerin tehlikeleri hakkında gizemli bir şekilde uyarıldığından beri artık diken üstündedir. Cemiyet hayatı içerisindeki nazik pozisyonunun yanında, tek bir bakışla itibarı kolayca mahvolabilecek haldedir. Ve hovarda bir Vikont onunla bir bakıştan çok daha fazlası için ilgilenmektedir… Bu Kadın Onun Kurtuluşu Olabilir… Darling Vikontu Rupert Delacorte, biricik kız kardeşinin ölümünde büyüleyici Bayan Celia Burke’ün bir rolünün olduğuna inanmaktadır. İntikam almak isteğiyle, onu baştan çıkarıp itibarını yerle bir edeceğine dair yemin eder - üstelik bunu ona dokunmadan yapacaktır. Fakat Celia’nın güvenini kazanmak ve onun tutkularını ateşlemek için Delacorte nasır tutmuş kalbini ona açmalıdır - ve bu sırada asıl tehlike ise mahvetmeyi umduğu kadına âşık olmasıdır…
2025 37. kitabı
Kitap iyi yazılmış, kurgu iyi ama nedense hiç akmadı. Bir ara tekrar okuyacağım. Galiba erkek karaktere ısınamadım. Tavırları felan benden uzak dur diye bağırıyordu o yüzden kitabın romantik kısmını okuma isteğim kaçtı geri kalan kısmı da iyiydi ama çok isim vardı ve isimlerde çok karışıktı. Çeviriden kaynaklı mı sanırım ama okurken cümlede kimden bahsediliyor kim konuşuyor çok kafam karıştığı içinde okuma istediğim kaçtı yani. Kısacası konusu kötü yani aşırı klişe. Klişe demek illa kötü demek değil ama bir yazar klişe yazacaksa eğer kaleminin gerçekten yaratıcı yada iyi olması gerekiyor. Ama yazar bu kitapta bunu yapamamış. Neyse ama nedense kadın karaktere bayıldım, onu başka bir erkek karakterle okumak daha ilginç olabilirdi.