1 Mart 2020
Epsilon Yayınevi

2021 48. kitabı
Okunma: 27 Haziran 2021 15:28
“Ordinary But Turkish” Merhaba! Bugün Hacker adlı kitapla geldim. Konusundan kısaca bahsedecek olursak 24 yaşındaki Kayra Şafak ailesinin intikamını almak için ve artık teröre bir son vermek için
Puan vermedi·336 syf.·
2021 4. kitabı
Ben cok fazla kitap okuyan biri değildim ama bu kitabı aşırı çok sevdim her seferinde de daha ne olabilir bu kızın başına daha neler gelebilir diye düşünüyorum. Yazar çok güzel ve anlaşılır bir şekilde bu kitabı yazmış. Ben şahsen aşk konulu kitapları da pek sevmem ve bu kitapta gerçekten aşkla ilgili şeyler hiç yok diyebilirim. Eger macera seviyorsanız ve benim gibi aşk konulu kitapları sevmiyorsanız bu kitabı kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. İkinci kitabın da bu kitap kadar güzel olacağını düşünüyorum ve bir an önce ikinci kitabını da bitirmek istiyorum. Eğer bu kitabı okursanız iyi okumalar dilerim umarım en az benim kadar bu kitabı severek okursunuz.
2020 8. kitabı
Okunma: 11 Mayıs 2020 16:10
Mükemmeldi, gerçekten böyle birşey yaşansa harika olur. Amerikalı'ların yüzünün alacağı ifade paha biçilmez olurdu. İkinci kitabın da basılmasını heyecanla bekliyorum. (Çok iyi inceleme yapamıyorum, bununla idare edelim şimdilik :smile:)
2021 20. kitabı
Alırken hiç bir beklentim yoktu. Tamamen öylesine aldığım bir kitaptı. Ancak okumaya başladığım andan itibaren kitabın içine çekilirmiş gibi oldum ve bi süre sonra kitabı bırakamaz oldum. Kayra'nın düşünce yapısı , yaptığı hamleler ve kafasındaki tilkiyle olan konuşmalar beni çok etkiledi. Kitap bitse bile elimden bırakmak istemedim.
2022 544. kitabı
Spoilerle geldiim :) Öncelikle size bir sorum var; Aileniz hain bir terör saldırısında şehit olduysa, intikam almak istemez misiniz? İntikam istemek suç mudur? Suç nedir? Hayır kızımız asker değil, kitabın adında da olduğu gibi kızımız hacker, bir bilgisayar ve yazılım dahisi... Peki, böyle bir yeteneğiniz olsa ailenizin intikamı için uğraşmaz mısınız? Hayır hayır kızımız özel bir kişi ya da örgüt üzerine yoğunlaşmıyor. Kayra, uluslararası çalışıyor :) İsrail, Amerika, Rusya... Kırmızı bültenle aranıyor, FBI ajanları peşinde, Rus tetikçiler, kiralık katiller peşinde. Kız A - B - C planları yapıyor, bilerek yakalanıyor ve herşey halloldu kurtuluyor derken... Öldü sandıklarımız karşımıza çıkıyor! Biraz aksiyonlu, bol bol bilgisayar konulu kelimeler - hiç anlamadım o kelimeleri ama anlıyormuş gibi yaptım - :) Uluslararası siber saldırılara hazır mısınız? Hadi o zaman :) İyi okumalar efenim :)
2020 15. kitabı
Okunma: 10 Nisan 2020 23:10
24 yaşında, oldukça başarılı ve zeki kızımız Kayra Şafak, anne babasını bir terör saldırısı sonucunda kaybetmiş ve herkesten uzak tek başına yaşamaktadır. Kayra, 21. yüzyılın en yetenekli bilgisayar programcılarından birisidir. Kendi yazığı bir programla, ailesinin ve teröre kurban giden vatandaşlarının intikamını almak için İsrail ve Amerika’nın bankalarını hackleyip paralarını çalar. Kısa süre içerisinde de OBT adlı siber dünyanın en tehlikeli internet korsanına dönüşür. Saldırılardan oldukça büyük zarar gören birkaç Avrupa ülkesi ve Amerika, Kayra'yı yakalayabilmek için özel bir ekip kurar ve bu ekibin başına, Jimmy Denever getirilir. Ancak Jimmy ne kadar uğraşsa da Kayra’nın yazılımlarını çözemez ve ilerleyen zamanlarda kendisini oldukça büyük bir çıkmazın içinde bulur. Hızla gelişen olaylar sonrasında Kayra, başta CIA, MOSSAD gibi güçlü istihbarat teşkilatları tarafından kırmızı bülten ile arananlar listesine girmiş, hatta öldürülmesi için peşine Rus kiralık katiller takılmıştır. Kayra Şafak, oldukça zeki ve bilgisayar dâhisi olan kızımız bu olaylardan nasıl kurtulacaktır? Aksiyonu bol, merakın her sayfada canlı tutulduğu, sürükleyici temposu ile soluk soluğa okuyacağınız, heyecan verici kurgusuyla muhteşem bir kitap. Dünyanın bir kadın hacker ile imtihanı... Yazarın emeğine yüreğine sağlık. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
2020 3. kitabı
Okunma: 16 Aralık 2020 10:16
gerçekten çok güzel bir kurgusu vardı.her karakter çok güzel kurgulanmıştı.bazı yerlerde yazar bunu nasıl düşünmüş diye hayret ettim..Küçük bir hatırlatma 2. kitabı henüz basılmadı.yanılmıyorsam wattpad den ulaşabilirsiniz
·336 syf.·
2021 2. kitabı
Kitabın konusu ilgi alanıma girdiği için kitabı çok fazla sevdim. Sade ve basit bir dili var. Edebi yönü çok fazla yok daha çok konuya ağırlık verilmiş. Ana karakter aşırı zeki, samimi ve vatansever bir kız. Ana karaktere bayıldım zaten onun yanında Metehan ve Jimmy var Jimmy hakkında bir sey söyleyemem spoiler olur, fakat Metehan aşırı iyi bir insan. Karakter seçimleri çok iyi. Başlarda biraz sıkılınabilir fakat sonlara doğru heyecan ve gerilim çok artıyor. Yazarın zekasına da hayran kaldım çok farklı olaylar oluyor. Sonu zaten üff, mükemmel. 2. Kitap çıkmadan okumuştum sonu çok heyecanlı bitmişti. 2. Kitabı aldım ve sonlarda çok detay olduğu için unutmuş olma ihtimaline karşın tekrar okuyorum, yine aynı heyecan ve merakla. Çok fazla konuşulmadı bu kitap veya ben görmedim fakat bence abartılmayı hakeden bir kitap. Kesinlikle okumalısınız, tavsiyemdir.
2020 5. kitabı
Kitap o kadar muhteşem ki anlatamıyorum bir günde kolayca bile bite bilir. Resmen aşık oldum kitaba. Kurgusu çok güzel Bazı bilmediğimiz kelimeler olsada sanki önemi yok arapça yazılsa bile okuya biliriz gibi geliyor. Herkese öneririm
Şiddetle tavsiye ediyorum.
2021 5. kitabı
Okunma: 13 Haziran 2021 21:32
Selamm bugün harika bir kitap yorumu ile geldim. Öncelikle kitaba başladığımda sakin bir kitaptı ama ortalarına geldiğimde acayip gerildim açıkçası. Normalde 3. Kişi anlatımı kitaplar okuyamam ama HACKER öyle bir sardı ki elimden düşmedi resmen. Şiddetle tavsiye ettiğim kitapların başında gelir kesinlikle özellikle bilgisayar ve ajanlara vb. meraklı olanların acilen alıp okuması gerekiyor. Bende en kısa zamanda 2. kitabı alıp okuyacağım çünkü neden olmasın meraktan ölüyorum resmen acaba ne olacak? Benden bu kadar kendinize dikkat edin. Almak isteyenler hiç tereddüt etmeden alıp okusunlar kitap beklentinizin üstünde çıkacağına eminim. Şimdiden iyi okumalar