Tahmini Okuma Süresi:
6 sa. 51 dk.
Sayfa Sayısı:
242
Basım Tarihi:
2016
Yayınevi:
Doğan Kitap
ISBN:
9786050934540
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

5/10
·242 syf.··
2017 37. kitabı
·
6 günde okudu
·
Okunma: 25 Eylül 2017 00:00
Bazı kitaplar hikayenin farklı yerlerinden çeşitli girişler çıkışlar yapar ama sonunda bir yere bağlar ya, bu kitapta o bağlanış çok çetrefilli olmuş. Bence kurgu çok karışıktı.
HasutA. Sırrı Özbek · Doğan Kitap · 201629 okunma
6/10
·242 syf.··
2023 3. kitabı
Hasut- 246 sayfa A.Sırrı Özbek Babası öldükten sonra annesiyle İstanbul'a taşınan Ferhat'ın yaşadıklarını okuyoruz. Annesinin babası onları evinde istemeyince kendilerine çare ararken Hacı Yahya'yla tanışırlar. Hacı Yahya'nın yardımıyla her şey değişir. Hacı Yahya antikacıdır. Ferhat'ta büyüme sürecinde ondan işi öğrenecektir. Değerli halı ve kilimleri en iyi tanıyan kişilerden olacaktır. Kitabı okurken Ferhat'ın hayatına giren iki kadını Kevser ve Selin'i, yaptığı yolculuklarda tanıştığı insanların hayatlarını okuyoruz ve konu her zaman aynı noktaya geliyor. Hasut... Hasut ne demek derseniz haset yapan kişi yani kıskanç olan kişi demekmiş. Hasut duymamak gerektiği anlattığı hikayelerde var. Yazdıklarımdan sonra çok sevdiğim düşünülebilir. Maalesef öyle değil. Kitaptaki konu güzeldi. Ama anlatım biçimi içeriği çok kötüydü. Okunmasa da olur. Hiçbir şey kaybetmeyiz.
HasutA. Sırrı Özbek · Doğan Kitap · 201629 okunma

Yazar Hakkında

A. Sırrı ÖzbekYazar · 9 kitap
Türk siyasetçi. Eğitim Enstitüsü Fizik-Kimya Bölümü ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Adıyaman Lisesi, Ankara Aktepe Lisesi ve Adıyaman Kız Meslek Lisesi Öğretmenlikleri, Serbest Avukatlık, Türkiye Büyük Millet Meclisi XVII. Dönem Adıyaman, XXII. Dönem İstanbul Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve dört çocuk babasıdır.